maanantai 16. maaliskuuta 2009

Terkkuja Ruotsista! Osa 2/3

Torstai startattiin aamiaisbuffetilla. Harmi vaan, ettei minulle heti herättyäni maistu oikeen mikään ruoka, tai yksinkertaisesti en saa aamuisin ruokaa alas. Leipä jää jotenkin "kurkkuun kiinni". Kasasin kuitenkin lautaselle leipää ja munakokkelia. Toiselle lautaselle siten luonnonjogurttia ja marjoja. Jogurtti nyt menee helposti ruokatorvesta alas, vaikka juomalla =) Lisäksi kahvia ja omenamehua.Laiva saapui satamaan 9:40 (swt) ja me rynnättiin pää kolmantena häntänä kohti Tukholman keskustaa. Ohitettiin pitkä liuta ihmisiä satamasta pois vievällä tiellä, kun viiletettiin niiden ohi tuhatta ja sataa. Ilma Tukholmassa oli talvinen ja kylmä. Tuuli meni luihin ja niveliin asti, hyrrr.
Suunnistettiin keskustassa Minttu Paakkunaisen tekemän shoppailuoppaan avulla (kiitos Nelliinalle vinkistä!) Läpi tuli koluttua Souk, NK, Pub, FeetFirst, H&M, Åhlens ja myös joitain mitä ei mainittu oppaassa, kuten Urban Outfitters, MQ, Weekday, "tunnelin kauppoja" ja perus Zarat & Vero Modat.

NK:ssa oli jotkut sirkuspäivät meneillään, mutta ei me sieltä silti mitään löydetty.Weekdayssa taasen oli hauska, koko seinän peittävä, taideteos, mutta ei me sieltäkään löydetty mitään.Weekdayn vieressä oli kauppa MQ, josta tuli ostettua 2 vyötä. Leveä korallin värinen ja kapea musta. Tuo kapea musta ei missään nimessä ole tarkoitettu käytettäväksi kuvan topin kanssa. Laitoin sen vain kuvan ottamisen ajaksi tuohon päälle.


Niin, ja ostinhan sieltä yhden paidankin. Olen jotenkin kovin mieltynyt taas raitaan...


Soukissa oli useampi kauppa, mm. TopShop josta ostin 3 paitaa.

Tummansininen pitkä teeppari, jossa taskut (bueno!)


Tämä, jo yllä nähty, sini-mustaraidallinen "raskausmekko".


Punainen 3/4-hihainen paita, jossa napit selässä ylhäältä alas.
*I love buttons*


Siinäpä ne ostokset sitten Ruotsin mantereelta. Laivalta tuli ostettua tietenkin karkkia ja kosmetiikkaa. Mitään uutta hajuvettä en tällä kertaa ostanut. Ei löytynyt mieleistä, ja vanhatkin pitäis varmaan eka käyttää pois.5 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Kivoja paitoja! Varsinkin tuo nappipaita. =)
Esittelepäs niitä kosmetiikkajuttujakin...(ehkä ootkin esittelemässä) ;)

Chatrin kirjoitti...

No aika hikisesti niitä tuli ostettua. Tyyliin ripsari ja valokynä. Oisin voinu ottaa kyl kuvan taxfree-ostoista, nyt on osa menny jo :( Yritän savee tämän asian vielä!

Marika kirjoitti...

Todella kivan näköisiä vaatteita olet löytänyt! Tuo paksu vyö on todella bueno!

Chatrin kirjoitti...

Kiitti Marika!

ninnu kirjoitti...

Mä haluun kans risteilemään ja syömään! Kivoja paitoja :)