tiistai 3. maaliskuuta 2009

I have a sickness...

Jonka nimi on ylenpalttinen, holtiton, kontrolloimaton SHOPPAILUVIMMA. Niin siis minunhan oli tarkoitus elää maaliskuu säästöliekillä, jotta saan shoppailla rauhassa, hyvällä omallatunnolla(onko tää sana?) ja hyvässä taloudellisessa tilanteessa siellä Tukholmassa. Noooh, enköhän minä tänään kampaajareissun jälkeen mennyt ihan vähän vaan kattomaan, että oiskos Vilassa jotain tarjottavaa mulle. Ja olihan siellä!! Siis ihan enemmän kun tarpeeksi vielä kaiken kukkuraksi. Yhden ihan kivan jutskan jätin ostamatta, mutta nämä muut minun oli pakko saada. Ja rahaa paloi LIIKAA. Kiitosta vaan. Ja sitten piti käydä vielä Indiskassa, mutta sieltä ostin vain kynttilälyhdyn ja leggingsejä tunikoiden seuraksi. Noh, elän sitten Ruotsin reissun jälkeen, koko loppukuun ihan minimaalisesti. Niinpä niin..... :)

Musta neule, jossa kiva kaulus, harmaa pompulatunika, harmaa tunika, jossa kivat napit selässä ja kangas sellaista, ööö, tweed-tyylistä, sekä pirtsakka kaulahuivi. Olis voinut ottaa vaatteiden yksityiskohdista paremmat kuvat, mutta en älynnyt. Hiisi. Ja koska en näköjään edelleenkään löydä kaupoista kuin mustaa ja harmaata, niin oli pakko ostaa tuo väriläiskä. Sitä voi pitää ihan hyvin vaikka kaulakorun asemesta.


Aivan ihku musta toppi/mekko. Tosi kaunis leikkaus, takaata pidempi kuin edestä - bueno. Ja tämän päälle pieni bolero. Bileasu laivalle? Kenties.

Ja tällä Vilan kassilla sain ne kotia kantaa


Loppuun vielä Indiskan lyhty ja mustat, harmaat sekä tummansiniset leggingsit.



4 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Tuo musta mekko on aivan ihana! Ja tuota vaaleanharmaata pompulatunikaa olen itsekin katsellut. Näistähän olisi mielellään nähnyt vaikka kuvat ihan sun päälläkin...=)

Chatrin kirjoitti...

Noniin =) Ehkä mä joskus uskallan kuvauttaa vaatteita päällänikin, ilman päätä :D

Marika kirjoitti...

Jestas nainen sä olet shoppaillut! :D Tuo musta mekko näyttää todella kivalta!

Marjo kirjoitti...

Munkin on pakko kehua mustaa mekko, aivan ihana!