maanantai 2. maaliskuuta 2009

Surun käsittelyä

Silloin kun on suruja, on hyvä keksiä jotain tekemistä, eikä jäädä lamaantuneena itkemään paikalleen. Vaikkakin olin vielä lauantaina hintsusti kipeä, halusin mennä vähän kaupoille. Kävimme Askossa, Sotkassa ja Kodin Anttilassa, anteeksi Kodin Ykkösessä, kiertelemässä. Hyvän tovin siinä saikin kulutettua ja sen jälkeen hukutin murheitani kokkailuun, josta lisää myöhemmin..

Löysin Askosta maailman täydellisimmät taulut, joita en sitten kuitenkaan ostanut, ja nyt harmittaa =( Esteenä oli lähinnä raha. (Taulut olisivat maksaneet yhteensä 319.-). Ja myöskin se, että myynnissä oli vain yksi taulu. Kaksi oli mallikappaleena esillä myymälässä, ja kuulin myyjän sanovan jollekin toiselle asiakkaalle "emme myy mallikappaleita". Ja siis yhdellä taululla en olisi tehnyt yhtään mitään. Noh, turha kai sitä on harmitella. Oli ne vaan kyllä NIIN ihanat ja täydelliset, hitsi. Ostin kuitenkin jotain muuta, kuten peilin "kauneuspöydälleni"

Ja tämän ison viirivehkan + kauniin ruukun

Ja pehmoisen karvalankaisen "sängynvierusmaton". Lisäksi paljon pikkusälää, kuten teesihdin, S-koukkuja, henkareita, pussinsulkijoita jne. Nyt ei vaan pitäisi kovin paljon kuluttaa rahaa, sillä lähden Tukholman risteilylle reilun viikon päästä, ja siellä aion t-o-d-e-l-l-a-k-i-n kuluttaa paljon rahaa :D Tai ainakin yritän löytää kivoja vaatteita, kenkiä ja mielellään jotain sisustustavaraakin.

Ei kommentteja: