sunnuntai 14. joulukuuta 2008

Taas kipeänä

Sain työkaveriltani perusflunssan. Viime sunnuntaina kipeys alkoi kuivalla kurkulla ja yskällä. Yskä vaan paheni ja paheni, kunnes tiistaina meinasi lähteä melkein ääni. Kun pääsin tiistaina töitten jälkeen kotiin, olikin minulle noussut kuume. Sitten tuli kurkkukipu ja nuha. Keskiviikon olin pois töistä, mutta fiksuna ihmisenä en vain malttanut jäädä torstaina kotiin, kun tiedossa oli työmatka. Siispä vietin torstain Turussa, ja perjantaina oli entistä kauheampi olo. Eilenkin oli aivan PAKKO mennä koiranäyttelyyn Messariin, jossa viihdyinkin kokonaisen "työpäivän" kuumehorkassa. Siskoni palkittiin arvostetulla Vuolasvirtapalkinnolla, hyvästä kasvatustyöstä, joten olihan se nyt oikeasti ihan pakko olla paikalla. Lisäksi 26-vuotisen historiani aikana, ei ole ollut montaa kertaa ettenkö vuotuisessa Messarin näyttelyssä olisi ollut. Kun pääsin kotiin (onneksi mieheni haki minut autolla) nukuin koko illan. Heräsin välillä vähän syömään, sitten taas nukkumaan. Yönkin nukuin hyvin, vaikka olinkin nukkunut jo koko illan. Sellasta kai se on, kun on kipeä. Nytkin silmiä kirvelee ja on edelleen kuume ja nuha. Onneksi yskä ja kurkkukipu näyttäisi olevan tipotiessään. 

Enää olisi ensi viikko töitä ja sitten viikon "loma", jonka jälkeen 3 päivää töitä ja sitten 1,5 viikon talviloma. Pakko se kai on mennä huomenna töihin, että voi sitten hyvillä mielin olla lomalla, kun kaikki asiat hoidettu töissä kuntoon. Harmittaa vain kovasti, kun on mennyt nyt ihan plörinäksi viime päivät :( Tänäänkin piti mennä joululahjaostoksille. En ole ostanut kun vasta siskolle lahjan, joten vähän kiire tulee muitten lahjojen kanssa. Olisi ollut kiva hoitaa lahjat pois päiväjärjestyksestä hyvissä ajoin, eikä sitten paniikissa paria päivää ennen aattoa... Minkäs teet.

Läppäristäni on vieläkin kovalevy rikki, mutta ehkäpä lataan sittenkin kuvani tähän mieheni koneelle, olisi mukava laittaa tännekin vähän piristystä :)

Nyt kuitenkin huilimaan.

2 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Mikäs on vointi siellä?

Laita vaan siihen T:n koneelle kuvia, niin pääsee taas kuvia katselemaan! :) Mä tykkään niin kovasti aina katsella valokuvia :)

Chatrin kirjoitti...

Hengissä, töissä... Kiireisiä iltoja, katsotaan ehdinkö tänään kampaajan jälkeen kirjuuttelemaan :) (ja laittamaan kuveja)