tiistai 23. joulukuuta 2008

Oi Joulu

Tämä on kyllä yhtä tuskaa, kun tuo oma koneeni on edelleen rikki. Enkä ole nähnyt edes vaivaa saada sitä kuntoon... Vien sen maanantaina töihin IT-osastolle, he saavat kokeilla saako sitä kuntoon vai ei. Jos ei, se on sitten uuden läppärin osto edessä. MacBook Pro olisi kiva, onks jollain heittää mulle paria tonnia?

Se on sitten Joulun aika koittanut. Ja kohta se on taas hetkessä ohi. Olen tehnyt joululahjaostoksia viime päivät, tänään sain onneksi kaikki lahjat ostettua. Eniten lahjoja saa taas rakas siskoni, yhteensä joku 10 lahjaa ;) Lahjoja on kiva antaa, joten en laske rahojani, kun olen niitä ostamassa. Jos löytyy jotain kivaa, ostan sen vaikka olisi jo monta muuta lahjaa ostettuna. Eikä kukaan ole koskaan valittanut tästä luonteenpiirteestäni ;)) Tänään pitää vaan vielä paketoida kaikki lahjat, menee varmaan myöhään yöhön kunnes kaikki on valmista.

On pitänyt niin kiirettä viime päivät, että joulusiivous on jäänyt kokonaan välistä. Onneksi meille ei ole tulossa kukaan käymään, mutta itseä vähän ahdistaa... Noh, viikonloppuna sitten joulunjälkeissiivous :) Uudeksi vuodeksi paikat kuntoon.

Huomenna mennään jo aamusta vanhempieni luokse ja ollaan siellä koko päivä. Torstaina olisi sitten tarkoitus lähteä heti aamusta mieheni porukoiden luokse Keski-Suomeen. Valitettavasti tuo mies taitaa olla tulossa kipeäksi, että katsotaan nyt jaksaako hän lähteä torstaina ajamaan yhtään mihinkään.

Jaahas, nyt on pakko mennä paketoimaan ja laittamaan koirat juhlakuntoon huomista varten.

Hyvää ja Rauhallista Joulua kaikille!
Kuullaan ensi viikonloppuna *<:)

Ei kommentteja: