keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Sweet

Silloin tällöin välillä, yleensä kesäaikaan, innostun lakkaamaan kynsiäni jollain kirkkaalla värillä (lue: punaisella).

Mind the revityt kynsinauhat & ihopoimut ja keskity lakkaan. Mavalan Fruity on nimensä mukaisesti hedelmäisen ihana. Onko mahdollista, että punaiset kynnet piristävät mielenkin? Ainakin olen eilen ja tänään ollut tavallista iloisempi. Go punaiset kynsilakat.

7 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

no voihan ihopoimut, hahaa! :D
kivan reippaan värinen lakka, kyllä varmasti piristää mieltä. Tuo on aika lähellä sitä sävyä jota oon suunnitellu ettiväni kevätlakaksi, ehkä hiukan vaaleampaa mut ei paljon...:)

Anonyymi kirjoitti...

Gogo tosiaan ;O) Omiin kynittyihin kynsiini käytän mustaa, pääsiäisenä sentään keltaista...

Chatrin kirjoitti...

Riehu: cheers :D sun kevätlakka kuulostaa kivalta! mäkin voisin ehkä hankkia jonkun uuden... jonkun ihan pienen vaan :)

Mikaela: musta on hyvä. en ookaan pitkään aikaan lakannu mustalla, kiitos muistutuksesta. uu, pääsiäiskeltainen, sounds goood.

Alma kirjoitti...

Punainen on munkin lempparikynsilakkaväri. Varpaissa on aina jotain punasävyä, kynsissäkin melko usein. Se piristää, kyllä se piristää.

Chatrin kirjoitti...

Mulla on varpaissa aina punaista. Tai silloin kun ne ei ole hankautuneet 90 prosenttisesti pois ;) mutta siis noin niin kuin periaatteessa aina. Kynsissäkin olis varmaan useamminkin, mutta kun se kuluu niin nopeesti pois, ettei jaksa olla koko ajan "päivittämässä".

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Minä lakkasin tässä vähän aikaa sitten kynteni jenkeistä mielenhäiriössä ostetulla hiirenkorvien vihreällä lakalla =D just meikäläisen ikäiselle sopiva väri.

Mutta punainen on ihana :)

Chatrin kirjoitti...

Päivi: kuulostaa jännältä! Hiirenkorvien vihreäkin kuulostaa pirteältä väriltä.

Ystävällä oli (keskiviikkona kun nähtiin) hiiren harmaat kynnet ja nekin oli tosi hienot! Voiskin pistää ostolistalle vaaleanvihreän sekä harmaan lakan.