lauantai 24. huhtikuuta 2010

Vastaa ja vaikuta

Olen halunnut jo pitkään tehdä blogissani kyselyn ja nyt kun sain vihdoin blogin nimenkin vaihdettua, on sen aika. Blogini on ja tulee aina olemaan sekametelisoppa, mutta haluaisin silti tietää mitkä jutut teitä kiinnostaa eniten. Eilen lukijamääräni laski 24:stä 23:een ja tämänkin takia haluaisin tietää mistä pidätte blogissani ja mikä sitä vastoin tökkii. Löydätte kyselyn tuosta sivusta, oikealta ja voitte valita useamman vastausvaihtoehdon.

Kirjalliset kommentit voi enemmän kuin mielellään jättää kommenttiboksiin. Toivon, että ihan jokainen vastaisi tuohon kyselyyn, vaikka ei kirjallista kommenttia jättäisikään, tulisin siitä erittäin iloiseksi. Kiitos paljon.


Jätän teidät vastailemaan ja yritän lähteä Roomaan. Jos hyvin käy palailen blogin ääreen Vapun jälkeen. Jos en pääse matkaan, kuulette minusta jo aikaisemmin.

Arrivederci!

8 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Hyvää matkaa ihanaan Italiaan! Hieman kade...

Riehu kirjoitti...

no mua ei töki tietenkään mikään...kaikenlaisista jutuista tykkään. :) Erityisesti oon huomannut että tykkään sun resepteistä, koska oon aina joskus käynyt kattomassa vinkkiä ja ideaa täältä, sekä löytänyt ne pari mainiointa maustetta.

Missy E kirjoitti...

Mukavaa lomaa, toivottavasti kaikki onnistuu hyvin!

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Ihanaa matkaa!

Minua ei töki mikään, mutta yllätys yllätys eniten tykkään leffajutuista, mutta myös sinun tosi kivoista arki/henkilökohtaista -jutuista :)

Anonyymi kirjoitti...

Noniin, sori, mä nyt sitten ruksin melkein kaikki eli eipä paljoa taida auttaa ;O) itse sekameteli-sopan kirjoittana tykkään lukeakin sellaista ;O)
Hyvää reissua!!

MissB kirjoitti...

Blogissani odottelee sinua eräs juttulainen :)

Alma kirjoitti...

Mäkin tykkään leffa-arvosteluista, varsinkin jos kyseessä on joku leffateattereissa pyrivä raina, jota mahdollisesti itsekin olen suunnitellut meneväni katsomaan. Monta muutakin kohtaa kyllä tuosta raksin.:) Toivottavasti teillä ollut huippureissu!

Chatrin kirjoitti...

Noora: kiitos, ihan kiva oli tulla takaisinkin.

Riehu: ai, ku kiva kuulla! Aattelin, että onko ne ruokajutut ihan tyhmiä, mutta niitä lisää siis. Coming up!

Missy E: kaikki meni perfect :)

Päivi: leffajutuista onkin pitänyt kirjoittaa enemmän, mutta sitten kun ne on jäänyt toisten alta, niin niihin ei ole viitsinyt palata, mutta tulossa on =) ja kiva kuulla myös, että arkipuuhailut kiinnostaa.

Mikaela: :D mukavahan se on kuulla, että kaikki kiinnostaa, joten ruksailuista oli apua. Kiitos kun ruksailit ja kommentoit :)

MissB: voi, eri kivaa! Menenpä kohta kurkkimaan.

Alma: yritän petrata näitten leffajuttujen kanssa, kiva, kun ne kiinnostaa. Reissu oli huippu, ei pahaa sanottavaa :)