keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

The beginning of the loma

Nyt on häät saatu pois päiväjärjestyksestä ja on aika keskittyä oleelliseen, eli lomaan.

Loma alkoi mukavasti ystävien seurassa. Ensin kävin katsomassa yhden ystäväni kuukauden vanhaa tyttövauvaa, jota pääsin syöttämään ja röyhtäyttämäänkin pari kertaa. 

Vein ystävälleni hänen lempikarkkejaan, miehelleen vaahtokarkkeja ja pikkuvaaville tähtityynyn, pehmolampaan, pesukintaan, sukkia ja pehmeät tossukat. Kliseisesti vaaleanpunaisia, en voinut vastustaa.


Viihdyin vauvan luona viitisen tuntia, jonka jälkeen treffasin Riehua, Hannaa ja Marjoa Teerenpelissä synttäreideni merkeissä. 


Kampin Teerenpeli on erittäin viihtyisä olutravintola, jossa tuleekin käytyä muita paikkoja useammin. Otin muutamia fotoja sisustuksesta. 

Juomaksi tilasin hunajaolutta ja ruoaksi kanatoastin. Nuo toastit ovat sen verran isoja, että nälkä lähtee varmasti. Hunajaolut oli ihanan pehmeää.


Marjo otti ison Hoeegaardenin roséen. Tämä venhäolut on maustettu mm. vadelmalla.

Sain todella hienon itsetehdyn kortin ja hyvältä tuoksuvan lahjan. 
Lahja oli kääritty näin hienoon paperiin:

Ja sisälsi Mavalan kynsilakan Wichita, Marjon itse virkkaaman valkoisen rintakukkasen sekä kaksi 100% kasviperäistä saippuaa. Niiden pakkaussuunnittelusta ja etiketistä kunnia ad:lle, kuka lie onkaan. Pidän erityisesti tuollaisesta valkaisemattomasta paperista ja vanhanaikaisesta tyylistä.

Kun lahja oli aukaistu keskityimme rupatteluun, maistuvien juomien kera. Riehulle maistui makoisan värinen lempipuolukka, Hannalla oli jotain Teerenpelin panimon olutta, minulla valkkaria ja Marjo taisi olla juuri tällöin hakemassa santsituoppia.

Kävin hakemassa vielä kirsikkaoluen, nam!

Riehun annos oli kadehdittava. Ristikkoperunat ja jalopeno poppersit, kastikkeena valkosipulimajoneesia, ketsuppia ja olisikohan tuo kolmas ollut sweetchiliä..?


Marjolla on niin hieno ruotsalainen laukku, että siitä oli pakko ottaa kuva. 

Hannan uusi Finlaysonin kassi halusi myös kuvaan.

Matkalla kotiin käväsimme vielä Lasipalatsissa sijaitsevassa Maatilatori kaupassa, josta ei tosin lähtenyt mitään mukaan huokeiden hintojen johdosta. Kauppa itsessään on kyllä tosi söpö ja siellä myydään aitoja luomutuotteita.


Sain tytöiltä myös kukkapuketin lahjaksi, jonka avasin vasta kotona. Sisältä paljastui tällainen yllätys! 

Kukan ohjeissa luki seuraavaa: If you place this  sexy indoor/outdoor plant in a well-lit protected location and keep the soil sufficiently damp, the plant will bloom even more beautifully. (Not for consumption). Hahhaa, omistan seksikkään kasvin.

Tässä myös muista lahjoista lähempi kuva. Kynsilakka tosin jäi vahingossa pois kuvauksista...

Kerrassaan mukava loman alku ja mukavana se on jatkunutkin. 

4 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Hahaa, ai se kukka oli seksikäs! No ei kyllä sitä tiedetty, mutta onhan se hieno! :)

Marika kirjoitti...

Nyt luin tämänkin postauksen. Kävin eilen illalla aivan silmät ristissä täällä, kunnes tajusin olevan niiiiin väsynyt, ettei lukemisesta tullut mitään! :D

Kiva synttäripäivä sulla! :)

Marjo kirjoitti...

Marjolla on hieno muhkean täysi laukku :) Kivoja kuvia synttäreiltä! Pitää ottaa pian uusiksi!

Chatrin kirjoitti...

Riehu: jep, kaikkea ne pakkausseloisteisiin kirjoittaakin.

marika: hih =) ja siis oikeasti tämä oli synttäreitä edeltävä ilta..

Marjo: Niin pitääkin!