sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Räväkkä Pink


Viime viikon ihastuttavan Audrey Hepburnin jälkeen vastapainoksi sähäkkä Pink aka Alecia Moore. Olen fanittanut Pinkiä hänen ensimmäisestä sinkustaan lähtien. Tunnen jonkinlaista sielujen sympatiaa kyseisen naisen kanssa. 


Nuorempana minulla oli vakaa aikomus kirjoittaa Pinkille kirje. Olisin halunnut kertoa hänelle kuinka tunnen olevani monin tavoin hänen kaltaisensa ja kuinka hän on auttanut minua pärjäämään nuoruuden vaikeuksien kanssa kertomalla omasta elämästään laulujen, haastatteluiden ja dokumenttien välityksellä. 


Omistan kaikki Pinkin levyt ja kävin hänen Suomen ensimmäisellä keikallaan muutama vuosi sitten. Silloin Jäähalli oli lähes tyhjä ja luulin että hänen tulevalle Hartwall Areenan keikalleen saa liput helpostikin, mutta olisi pitänyt sittenkin ostaa liput heti kun ne tulivat myyntiin. Paikat ovat nimittäin loppuun varattu, eli niitä ei ole ainakaan toistaiseksi saatavilla. Toivottavasti saisin silti vielä liput jostain hankittua ennen 12.11.On siis sanomattakin selvää, että pidän hänen musiikistaan, lauluäänestään, sanoituksistaan, asenteestaan ja olemuksestaan. 


Loppuun vielä musiikkivideo, mikä ei ehkä ole maailman syvällisin olemassa oleva sanoitus, mutta kertoo oleellisen Pinkistä – hän ei ole mikään pinnallinen tytön hupakko. Hän osaa olla myös itseironinen ja nauraa itselleen. Syvällinen, mutta hauska, aika hyvä yhdistelmä eikös vain?
kuvat 1, 2, 3, 4, 5.

3 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Muistan aina sun tykänneen Pinkistä :)

Itse en ole kovin paljon perehtynyt Pinkiin, eli tykkään kyllä musiikistaan, mutta ihminen itsessään jäänyt tuntemattomaksi.

Joskus huomasin hänen olevan haastateltavana jossain ohjelmassa, joka tuli telkkarista. Taisi olla peräti ensimmäinen kerta, kun huomasin ko. ihmisen haastattelun. Silloin kuitenkin huomasin, että taitaa olla melko älykäs nainen. Vähän toista maata kuin monet muut laulajat :)

MissB kirjoitti...

Höh. Liput siis on menneet kaikki?
Pinkillä on luultavasti aivan mahtava show.
Mii laik veri mats!

Chatrin kirjoitti...

Marika: Pinkistä saa paljon selvää jo kuunnellessaan hänen sanoituksiaan. Tässä yksi lemppareistani http://www.youtube.com/watch?v=_JkPJ7qD66Q

MissB: no mitä ikinä se loppuunvarattu sitten tarkoittaakaan, kerpele. ainakin viimeksi show oli hieno ja pink ihana. mii laik oolsou veri mats!