torstai 23. heinäkuuta 2009

Syntymäjuhlaa

Olen siis täyttänyt tässä kuussa kokonaista 27-vuotta ja olo on kieltämättä aika vanha. On hassua, kun pystyy juttelemaan kaverille ja sanomaan, että "silloin kymmenen vuotta sitten..." Tämä on tietysti vaan vaihe, enhän minä oikeasti vanha ole!

Synttäripäivää vietettiin kuten halusin, eli kävimme Miehen kanssa katsomassa Transformers 2, kera popcornien. Tulimme kotiin syömään Miehen valmistamaa lasagnea (!). Tekaisin meille alkuruoaksi salaatit ja jälkkäriksi nautimme Frödingen prinsessakakun kahteen pekkaan. Janojuomaksi lemppariani Lambruscoa.

"yksi kuva vielä"...

Illalla katsoimme vielä leffan Taken, joka oli mielestäni ihan hyvä. Miehen mielestä ei niinkään. Elokuvan on ohjannut Luc Besson ja pääosaa esittää Liam Neeson.

kuva www.myspace.com

5 kommenttia:

Marge kirjoitti...

Hyvää myöhästynyttä synttäriä. Ja juhlintatapa kuulosti vallan mainiolta. :) Vielä kun saa miehen kokkaamaa ruokaakin.

Keke kirjoitti...

Onnittelut täältäkin...senkin vanhus;) Hei me katottiin kans toi Taken ja me tykättiin siitä tosi paljon..tai no mul on tapana nukahtaa aina jossain vaihees e en muista ihan kaikkee..mut hyvä se oli.
Kivalta kuulosti sun synttärit=)
Mulle tuli kauhee ikäkriisi ku täytin 26..ku tajusin et meen nyt kolmeekympiiä kohti. 25 oli vähän niinku viel "parikymppinen"=)

Alma kirjoitti...

Onneksi olkoon synttärisankarille! Kivan päivän vietit ja vielä lomalaisena.:) Mullekin iskee välillä ikäkriisi, erit kun tapasin tovi sitten tytön, joka oli äiti ja hän oli mua 9v nuorempi... Okei, ehkä poikkeus, mutta kuitenkin!

Chatrin kirjoitti...

Marge: kiitoksia. Mies ei ikinä kokkaa meille ruokaa, joten tämä oli hyvinkin poikkeuksellista.

Keke: kiitti joo. Ihan fabu oon ;) 25v. oli kyllä joku etappi, jonka jälkeen luulee aina olevansa 25v. Koko viime vuosi kun kysyttiin tai piti kirjoittaa johonkin minkä ikäinen on, luulin olevani 25v. mutta enpäs ollutkaan, vaan jo 26v.

Alma: thanks Alma. Oli huippua, kun ei tarvinnut olla synttäripäivänä töissä.

Mulla on yksi tuttu joka on ikäiseni ja hänellä on 4 lasta. kröhöm, juupajuu.

*~SL kirjoitti...

Onnea! onpa ihania herkkuja