torstai 30. heinäkuuta 2009

tuttua mökkeilyä

Suomireissun viimeinen etappi oli meidän mökki Lounais-Suomessa, Aijalassa.

Ihan ensimmäisenä käytiin uimassa järvessä. Minulla tosin kesti kastautua n. 15 minuuttia, oli sen verta kylmä vesi tälle vilukissalle.


Mökin pihaa olen esitellyt ennenkin, mutta oli silti pakko räpsästä muutama kuva.
pöllö ja sammakot
paljon kukkia ruukuissa

Mökillä tehtiin mitä mökillä tehdään, eli loikoiltiin auringossa, käytiin kävelemässä, syötiin, kahviteltiin, saunottiin, uitiin, heitettiin tikkaa ja pelattiin mölkkyä.


Sitten päästään kesäraukkauteeni. Rypsipeltoihin! Rakastan niitä. Sitä ihanaa keltaista väriloistoa, että melkein silmiä häikäsee. Ja tänä vuonna sellainen oli aivan meidän mökin lähellä, luv.


Siinäpä se sitten oli Jyväskylä-Pyhäjärvi-Kalajoki-Vaasa-Rauma-Aijala. Kylläpä oma sänky tuntui ihanalta yhdentoista muualla nukutun yön jälkeen. Karuun arkeenkin olen palannut jo, työt alkoivat siis tänään. Onneksi enää huominen ja sitten onkin taas viikonloppu. Pidän näistä pehmeistä laskuista takaisin työelämään.

Ja nyt voinkin alkaa haaveilemaan syksyn Kreikanmatkasta ja suunnittelemaan myös tulevaa Barcelonan matkaa, luksus!

4 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Mä taidan ensi kesälle ottaa suunnitteille kyllä kanssa sun innoittamana kunnon kotimaareissuun. En ole ikinä mm ollut Kalajoella, Jyväskylääkään en tunne, itä-Suomea en tunne yhtään jne.

Keke kirjoitti...

Ai että on kiva lukea ja katella näitä Suomi reissu kuvia ja juttuja. On joteskin kivaa ku joku reissaa ihan kotimaassa. Että ei aina tarvitse lähteä ulkomaille jos tekee reissun. Mä en esim oikein pysty lentämään, enkä menee laivaan jne jne ton korvan takia. ni ollaan just suunniteltu et ehkä sit jotain autoreissua Suomes.

Riehu kirjoitti...

Kiva reissu! Mulle Itä-suomi on sattuneista syistä tuttu, mutta sitten länsi-suomi taas on ihan tuntematonta aluetta. Olis kiva itsekin lähteä autoreissuun!

Chatrin kirjoitti...

Alma: Suosittelen tosissaan :) Vielä monta paikkaa minultakin näkemättä.

Keke: Kiva, kun tykkäät =) Tehkää ihmeessä reissu M:n kanssa.

Riehu: mulla taas päinvastoin: itä-suomi tuntematon, länsi-suomi tuttu :)