perjantai 17. kesäkuuta 2011

The Green Wall

Sain vihdoin aikaiseksi kuvata vihreän seinäni. Maalasin sen tuossa Vapun tienoilla, lopputuloksesta tuli hieman epätasainen, mutta mitä pienistä. Väriksi valitsin Tikkurilan maalin: Wasabi.


Kotini ruokaryhmänä toimii edelleen parvekekaluste setti. Toisen tuolin olen vienyt parvekkeelle, kellarista löytämäni pöydän seuraksi. Tavoite on löytää kunnon keittiönpöytä (tuolineen) kesäloman aikana (alkais jo!).

Pionit löytyi lähikaupasta. Ovat muuten lempikukkiani. Vakiomaljakkona tuo Ikean euron ihme.

Jukka Rintalan taulussa oleva pinkki sopii mielestäni erinomaisesti vihreän mausteeksi.

Oli ihan pakko laittaa Siirtolapuutarhat mukaan kuvaan...

Että semmonen seinä. Katsotaan minkä väriseksi maalaan sen seuraavalla kerralla. Mielessä on pyörinyt hopea, harmaa, vaaleanpunainen, turkoosi. Mutta jos kumminkin katselisi sitä nyt jonkun aikaa vihreänä.

6 kommenttia:

akissfromthepast kirjoitti...

Tuo on chatriseni mainio vihreen sävy. ja tosi hyvin mätsää kaikki noi värit keskenään. ei toi ole hassumpi vaihtoehto keittiöön siksi aikaa kun muuta löytyy. ei kannata hoppuakaan pitää, tulee ostettua vaikka väärää vaihtoehtoa :)

E kirjoitti...

Tosi kesäinen ja sinun näköinen väri. Pysy ainakin vähän aikaa tuossa.

aini kirjoitti...

Ihana väri ja ihana nimikin värillä, wasabi:D Ja kannatan myös vaaleanpunaista! Mä edelleen maalaisin ton meidän yhden seinän pinkiksi mut ei vuosikausien pitkällinen pehmitystyö oo saanut ton asunnon toisen henkilön päätä kääntymään..

Anonyymi kirjoitti...

Ahdistaa oikein kun sä saat aikaiseksi vaikka mitä, meillä remontti vaan junnaa paikoillaan. Hyvältä näyttää ;O)

bubble kirjoitti...

Ihan sun näköinen! Ja wasabi on hyvää.. :P

Chatrin kirjoitti...

akissfromthepast: tuo vihreän värin keksiminen oli hoppuinen päätös, meinasin alunperin maalata seinän kirkkaan keltaiseksi. Se olisi kuitenkin ehkä ollut liian pääsiäinen, joten vaihtui vihreään :)

E: ai on mun näköinen? no kiva, pysytään siinä jonkun aikaa :)

aini: etsin "pistaasia", mutta "wasabi" on ihan yhtä hyvä värin nimi ;) ehkä sun pitää vaan joku päivä ostaa maalia ja tarttua sutiin ;))

Ursula: aijaa! mun mielestä mä en saa mitään aikaiseksi :D mutta kiitos, nyt tuli parempi mieli.

bubble: tattis! :)