tiistai 30. marraskuuta 2010

Laatukuvien parhainta kastia...ja tikkupäämaatuska
Oletteko koskaan ennen nähneet näin kämäsiä kuvia? En minäkään. Aparaattina toimi Nokia E65 puhelimeni, jonka kanssa en ole löytänyt yhteistä säveltä yhdeksän kuukauden jälkeenkään.

Yhteisen sävelen löysin sen sijaan samantien uuden tuttavuuden kanssa. Jos nyt voi uudesta tuttavuudesta puhua, kun blogimaailmassa ollaan tunnettu jo vuodesta 2009. Eilen kuitenkin treffattiin ensimmäistä kertaa kasvotusten, kun ihanainen toteutti toiveeni ja toi Eestistä mukanaan tikkupäämaatuskan. Juttua olisi riittänyt enemmänkin, mutta penteleen kahvila meni kiinni. Onneksi on aina seuraava kerta.


8 kommenttia:

Tincali kirjoitti...

Minullakin huomaa heti mitkä kuvat on otettu kameralla ja mitkä kännykällä. Kännykamera on huomattavasti parempi kuin edeltäjänsä, mutta silti siinä eivät ominaisuudet ja tehot riitä kunnon kuviin. Kyllä niitä puhelimesta katselee, mutta ei mielellään ruudulta.

Hieno maatuska! :)

Noora kirjoitti...

Briossi on kiva paikka... Tai siis ainakin leivonnaiset ja leivät ovat ihania. Miljöö on ehkä vähän kolkko. Ja huh, mitä kuvia. Sisätiloissa känny on kyllä vaan ihan surkea kameraan verrattuna.

Riehu kirjoitti...

Hieno maatuska ja kiva että oli kivaa!
ps. emmä ny tiedä, 3 ekaa kuvaa vois olla ihan mistä tahansa meitin talviajan postauksesta, et iisisti siellä...:D

Chatrin kirjoitti...

Tincali: harmitti, kun ei ollut pokkaria laukussa mukana. halusin kuitenkin ikuistaa tilanteen. ehkä pitäis hankkia känny, jossa parempi kamera...?

Noora: Briossi oli mulle ihan eka kerta, mutta tykkäsin. Kasvispiirakka ja cappuccino oli hyvää. Siellä oli myös kivan rauhallista :)

Riehu: maatuska on niin söpis. ja hihhaheh, ei sulla nyt noin kökköjä kuvia ole ;)

aini kirjoitti...

Ui ku söpö maatuska!

Hirmu monissa kännykkäkameroissa on vähän rakeinen ja harmahtava kuvanlaatu, en tiiä saisko jollain säätämisellä asiaa korjattua kun en kans oo koskaan jaksanut perehtyä kovin tarkasti kuvaominaisuuksiin puhelimissa..

Mun htc:lla ihme kyllä tulee ihan mielettömän hyviä kuvia kännykameraksi (mm. se junan ikkunasta otettu kuva Tampereen matkalta)! On se kyllä aika kätevää kun voi ottaa "oikeita" kuvia myös kännykällä:)

Chatrin kirjoitti...

aini: pitää ottaa maatuskasta parempia kuvia makrolla..
nuo kyseiset kuvat otin kännyn night modella, olis ollu vielä kökömpiä (tummempia) ilman sitä. Mä oon miettinyt myös HTC:ta, mutta toisaalta mulle kelpais ihan peruskännykkä. Pitää miettiä :)

Hanstu kirjoitti...

Nuo kuvat vastaa suunnilleen mun vanhan digikameran laatua :D

Kerran vielä kiitos seurasta, oli mukavata nähdä naamatusten. Otetaan uusiksi, kunhan kiire vähän hellittää!

Chatrin kirjoitti...

Hanstu: aijaa ;)

Kiitos vielä kerran itsellesi, ja eiköhän viimeistään u-vuoden jälkeen ole aikaa reffeille :)