maanantai 15. marraskuuta 2010

Kynttiläkausi on täällä


Tänään varsinkin on ollut aivan mielettömän pimeää ulkona. Eihän se auta, kun laittaa paljon kynttilöitä palamaan. Teen vielä muutaman pippurijuustoleivän ja menen nauttimaan Dexterin seurasta sohvalle. Ihanaa olla taas terve!

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea terveydelle ;O) Sopivasti pikkujouluihin. Ja kyllä, kynttiläkausi on täällä, ihanaa!

Riehu kirjoitti...

Mä siivosin eilen kaikki tuikkukynttilät kuppiin keittiön pöydälle, josta niitä tulee sit kans polteltua. Onhan ne ihania!

bubble kirjoitti...

Kynttilät on ihania, vaikka valaisevatkin lähinnä ehkä psyykkisesti entä fyysisesti ;) Mä tykkään etenkin kaikista tuoksuvista. Ja hyvä, että oot taas terveen kirjoissa!

Marika kirjoitti...

Eilen oli aivan hirveä sää koko päivän. Ainakin täällä suunnalla satoi vettä ihan aamusta iltaan ja etenkin iltasella vettä tuli aivan kaatamalla ja vaakatasossa!

Arvaa, arvaa ono täällä nyt sitten tällä hetkellä mutaista? :)

Chatrin kirjoitti...

Mikaela: kiitos ;) tosiaan juuri sopivasti pikkujouluihin. Kun vaan nyt kukaan muu ei sairastuisi...

Riehu: nonni! jesjes. kynttilät rules.

bubble: no joo, en ehkä rupeaisi lukemaan kynttilänvalossa ;) Mulla on tällä hetkellä yksi vaniljakynttilä, se tuoksuaa just sopivasti, ei liikaa. Ei sitä juuri edes huomaa.

Marika: eilen oli maailman kamalin sää! Meinasinkin eka kirjoittaa, että onko joku muu yhtä järkyttynyt tän päivän säästä kuin minä, mutta en sit kirjottanutkaan. Satoi ja oli pilkkopimeää koko päivän, iuh. Mutaa on täälläkin. Koita kestää siellä, kohta pääset aurinkoon =)

i hate early mornings kirjoitti...

Kynttilät on vain niin ihana juttu talvella :) Niitä ei koskaan oo liikaa!

Chatrin kirjoitti...

i hate early mornings: näin on! mä otan niitä mielelläni lahjaksikin =)