keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Kassialma


Löysin Indiskan halvennuksesta aivan mahtavan, vanhanaikaisen mekon ja olihan se saatava. Lapsuusajan naapurintädillä oli juuri tuollaisia "viskoosimekkoja". Tuulikille kunnia, aina kun puen tämän mekon päälleni.

Säärystimet on myös tämän talven vakiovaruste numero 1. Joka päivä päällä, ainakin ulkona, mutta usein myös sisällä. Meidän toimistolla on melkein yhtä kylmä kuin ulkona, joten säärystimet, kaulaliina ja pipo on kovassa käytössä aamusta iltaan.

Tänään onneksi hieman leudompi ilma, ja koko loppuviikoksi luvattu alle -10 astetta. Käy mulle.

8 kommenttia:

bubble kirjoitti...

Kaunis mekko, ja sopii sulle hyvin! Vois kai itekin tehdä pitkästä aikaa reissun Indiskaan :)

säärystimet on pop, itse hengaan toimistolla aina kaulahuivin, kaksien villasukkien ja villashaalin kanssa, normaalien vaatteiden päällä siis..

Hanstu kirjoitti...

Söpömekko!

Nooruska kirjoitti...

Ihanuusmekko! Säärystimet on mainio keksintö näin tlvella ja niillä saa myös ihan uutta ilmettä kledjuihin.

Niin ja pikkujouluasusta tykkäsin tosi paljon!

akissfromthepast kirjoitti...

tuo on hieno! ja säärystimet on niin kivat! mä kerran meiansin ostaa kirpparilta tosi hiento säärystimet, mutta en sitten kehdannut. nyt kyllä kehtaisin!

Katri kirjoitti...

Säärystimet rocks! Tosin niiden lisäksi ahdan jalkoihini kahdet villasukatkin, jotta tarkenen sekä työmatkan että työpäivän toimistolla, jossa on kylymä!

Chatrin kirjoitti...

bubble: kiitos :) suosittelen reissua indiskaan. harmittaa vaan, kun sielläkin on nykyään niin kauhean kallista. Tuon mekonkin ovh oli muistaakseni 49,90.-!!

"Kiva" kuulla, että en ole ainut joka kärsii kylmästä toimistosta. Mulla on kans koko arsenaali täällä: fleecetakki, villasukat, kynsikkäät ja sitten välillä säärystimet ja pipo. Tosi reilua.

Hanstu: kiitos ^__^

Nooruska: Säärystimet on ihan huiput. Ajattelin opetella itekin semmosia tekemään. Ja kiva, että tykkäsit myös pikkujouluasusta =)

akissfromthepast: no nyt kyllä menet säärystinostoksille! Ihan parhaat kovilla pakkasilla.

Katri: kahdet villasukat :D hihihiii. Onpa kiva asua Suomessa...

Riehu kirjoitti...

Indiskassa pitäiskin käydä pitkästä aikaa! Hieno mekko!

Chatrin kirjoitti...

Riehu: Indiskassa on kyllä aina kaikkea ihanaa. Harmi, ettei sieltä saa enää pelkkiä koristetyynyn päällisiä, vaan pitää ostaa koko tyyny... :/