tiistai 21. joulukuuta 2010

Kirjapulma, apua pyytää.


50 euron arvoinen lahjakortti Tammelle. Mitä hankkisi?
Antakaa vinkkejä, rakkaat lukijat!

www.tammi.fi

7 kommenttia:

bubble kirjoitti...

Kingiä ja Irvingiä tuolta ainakin löytyy, jos niistä pitää. Ite oon lukenut vaan yhden Irvingin (Kunnes löydän sinut), ja se oli ehkä vähän turhan pitkä. Vaikka sinänsä aika jännä.

Amerikan Psyko tuolta löytyy myös! :) Ja sitten tää vaikutti aika jänskältä: http://www.tammi.fi/kirjat/ISBN/9789513137816/alue/905/navi/Aiemmin/navi2/9015

Mitään noista en oo lukenut joten oon vähän huono antamaan vinkkejä kyllä :/

Riehu kirjoitti...

No pistinkin sulle mailiin muutaman vinkin. :)
Bubblen kommenttiin viitaten varoittaisin että Amerikan psyko on aika ällökarmiva. :)

ravenwaves kirjoitti...

Hmm..minä ottaisin varmaan ainakin nämä: Leena Lander "Tummien perhosten koti" ja Lehane Dennis: "Suljettu saari". Kumpaakaan en ole itse lukenut, mutta leffat ovat niin loistavia, että tuskin kirjat kovin huonoja ovat.

Diane Setterfieldin "Kolmastoista kertomus" on upea tarina <3 Oon kirjoittanutkin siitä blogissa (http://silent-ravenwaves.blogspot.com/2010/05/thirteenth-tale.html)

Anonyymi kirjoitti...

Ethan Hawken Tuhkakeskiviikko ;O) Shutter Island on erilainen ja tosi kiinnostava, Brett Easton Ellisia sinuna karttaisin, on ehkä sulle liian rankkaa kamaa Amerikan Psykoineen kaikkineen ;O)

Chatrin kirjoitti...

Kiitos kaikille vinkeistä!
Kylläpäs oli vaikeeta, en ole ikinä kuluttanut noin paljon aikaa kirjojen ostamiseen. Klikkailin jo kaikkia ostoskoriin, sitten poistin, lisäsin, vaihdoin...kunnes päädyin tilaamaan kaksi kirjaa: Johan Theorin - Yömyrsky ja Lars Kepler - Hypnotisoija.

Harmi ettei ollut pokkari-vaihtoehtoina, muuten olisin saanut enemmänkin kirjoja. Tai siis mitä mä tässä valitan, sain kaksi ilmaista kirjaa! (lisää maksoin vain 1,40)

Riehu kirjoitti...

Hei, mä oon kuullut paljon hyvää tosta Hypnotisoijasta, lainaahan kun oot joskus lukenut!
Ja Reiskan mainitsema Kolmastoista kertomus on just se jota oon sulle kehunut ja joka on täällä jossain, mut hävinny....:)

Chatrin kirjoitti...

Riehu: tietty lainaan! ja odotan, että Kolmastoista kertomus löytyy jostain Mustanaukon kätköistä ;)