keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Kuiva känttyrä on ihan käyttökelpoinen


Mitä tehdä leivälle, joka on jo liian kuivaa syötäväksi? Bruschettoja!

Olen tässä jo pari kertaa tehnyt kuivaksi kääntyneestä leivästä noita ihania italialaisia namipaloja. Bruschettoja voi tehdä monella eri tavalla, minä tein omallani:

lämmitä uuni 200°C

leikkaa kuiva känttyrä viipaleiksi
pirskottele päälle oliviiöljyä

kuutioi tomaatti, hienonna valkosipulin kynsi,
sekoita keskenään kulhossa ja lisää tuoretta basilikaa
tai vaihtoehtoisesti kuivattua basilikaa tai oreganoa
lisää vielä suolaa ja mustapippuria, sekoita

lusikoi seos leipäviipaleiden päälle
päällimmäiseksi mozzarellaraastetta

Paista uunissa n. 10 minuuttia


Helppo ja yksinkertainen iltapala, jota nautin muun muassa eilen.

3 kommenttia:

ravenwaves kirjoitti...

Voi nam!

Riehu kirjoitti...

Nonni, se on siinä. kuulostaa maukkaalta! :)

Chatrin kirjoitti...

Reiska: oli hyvvee.

Riehu: ja maukasta oli!