keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Lyhyiden tuotantokausien kirous

Murr. Miksi kaikkien hyvien tv-sarjojen tuotantokaudet ovat nykyään niin kovin lyhyitä?

Rakas sarjamurhaaja Dexter jännityttää vain kahdellatoista jaksolla per kausi ja uutukainen The Walking Dead ällötti ensimmäisenä tuotantokautena vain kuuden jakson verran. Tuntuu, että juuri kun pääsee makuun, menee sarja jo tauolle. Epistä.

kuvat googlattu

Onneksi jatkoa on luvassa molemmille sarjoille. Ei auta muuta kuin odottaa. Ehkäpä odotellessa tilaan vihdoin viihdykkeekseni Supernatural ja vaikkapa Dr. Who -boxeja.

10 kommenttia:

I'm Lacking kirjoitti...

Toi 12 on kyllä aika vähän, muistaakseni joku 22 jaksoa taitaa olla tavallisesti ainakin joissain Jenkkisarjoissa. Sitten on näitä ihan minikausia missä on vaan joku 6. Kattelin joskus jotain sarjaa josta oli kai tullut enemmänkin jo jaksoja mutta siitä näytettiin vain 6 ja mentiin "tauolle". Ärsyttävää semmonen.

Hyi kaveri pisti eilen linkkinä ton vikan kuvan, säikähin ihan hulluna :D.

Riehu kirjoitti...

Vaan kuus jaksoa kaudessa, onpa vähän. Mä haluaisin nähdä viimeinkin sen hemmetin supernaturalin...

aini kirjoitti...

Siis se supernatural on kyllä niin <3 On katottu nyt 4 ja 5 kaudet 2 viikossa:D ja mua ärsyttää noiden sun mainitsemien lisäks myös se, että kestää joskus tosi kauan ennenkuin näytetään uusi tuotantokausi.. kiva sit odotella seuraavaa kautta kuka ties kuinka kauan kun ne kaikki kausien lopetukset jää aina niin jänniin kohtiinkin..

Marika kirjoitti...

Supernaturalia kannattaa ehdottomasti katsoa! Multa löytyy tällä hetkellä kauset 1-3 ja pitäisi hankkia lisää.

Ärsyttää vain suunnattomasti kun se neloskausi on superkallis - sitten kuitenkin taas vitonen on normaalihintainen. Plääh.. :P

Marika kirjoitti...

Kääk! Juuri kun pääsin sanomasta niin kävin kurkkaa cdon.comin sivua ja mitä näinkään! Nyt se neloskausi on tarjouksessa 24,95 eur! Normaalihinta sille on siis 65,95 euroa!

Daphnion kirjoitti...

Walking Deadia jäi vähän ikävä, kun se loppui. Toivottvasti kakkoskausi olisi kirjoitustiimin potkujen ansiosta parempi :D

akissfromthepast kirjoitti...

just niin. mä en tykkää kans yhtään kun ne jättää hyvät sarjat tauolle. esimerkkinä nyt vaikka true blood! sarja on kamalan hyvä ja se napattiin tauolle ihan tuosta vaan.. tekis mieli kattoo ne kaikki vaikka putkeen! supernatural on kans hyvä :) ja hei, mä liityin myös blogloviniin! :D siellä on bloglovinin eiffeltorni mun sivulla jo napottamassa! :D

Anonyymi kirjoitti...

Syy on HBO, sen sarjat kestää vain 12 jaksoa ja Dexter ottaa tästä sitten mallia! Toisaalta, rapeana vastakohtana 24.n kaudet kestää 24 jaksoa ;O) Mutta turhan lyhyitä ovat, itse katsoin just myös The Walking
Deadin ja turhaannuin kun se loppui jo. Mullakin on Supernatural ja Dr. Who, LOISTAVIA..mutta senhän sä tiesitkin ;O)

Sanna kirjoitti...

Yyyh..mikä tuo toinen sarja oikein on? Yäk.

Mulla on vieläkin hankkimatta ja katsomatta Heroesin kolmas..vai oliko se neljäs tuotantokausi. Mä en löydä sitä mistään kaupasta!!
Olevinani rupeen aina jotain katsomaan mutta..no..missä välissä kun ei täällä saa rauhassa mitään katsoa.

Chatrin kirjoitti...

I'm Lacking: no niin on vähän! Musta tuntuu, että mä seuraan paljon sarjoja joissa on vaan muutama jakso tai sit ne jää aina joillekin tyhmille tauoille kesken tuotantokautta. Ehkä pitäis kattoa vähemmän ohjelmia, niin ei ärsyttäis ;)

Riehu: joo, kai ne meinas eka kattoa, et miten sarja lähtee liikkelle, emtiä, en ottanu tarkemmin selvää. Mut onneks se jatkuu, eikä tyssänny tohon.

aini: ois muuten voinu pyytää joululahjaks noita boxeja! Mua kans ärsyy ootella seuraavaa kautta, ku aina ne edelliset loppuu niin jännästi.

Marika: siis todella pitää alkaa seurata, kun kaikki sitä hehkuttaa. Hyvä, kun bongasit neloskauden alesta! :)

Daphnion: ai mä en tiennytkään, että kirjotustiimi sai potkut? Toivottavasti se jatkuis kuitenkin jo pian!

akissfromthepast: mulle tulee aina ihan yllärinä, et "ai oliks tää nyt vika jakso"? Ja sit jää ihan suu auki järkyttelemään :) Ja jes, mä käyn näpäyttää sut mun blogloviniin. sieltä on niin helppo seurata blogeja.

Mikaela: Tuntuukin, että 24 oli poikkeus. Mä en tajua miten kestän, kun en näe sitä enää. Toivottavasti niitä leffoja tulis ja ne olis yhtä hyviä kuin sarja. Byää, Jack, byääää! Ja sun hehkutuksien ansiosta ajattelinkin Supernaturalin ja Dr. Whon tsekata seuraavaks ;)

Sanna: Se on Zombie sarja The Walking Dead ;) eka tuotantokausi loppu just Usassa, eiköhän se tännekin tule piakkoin? tai ainakin joskus.

Heroes oli yks parhaista. Se loppu kyllä niin seinään, että voi P*RSE.