lauantai 21. marraskuuta 2009

Kosmetologimessujen saldoa


Kosmetologimessut olivat samana päivänä, kuin lähtö Barcelonaan. Otin päivän vapaaksi töistä ja vietin aamupäiväni Wanhassa Satamassa ihanien kosmetiikkojen ympäröimänä.

Päällimmäisenä haluan esitellä teille mineraalikosmetiikkaa Jane Iredalelta. Olen käyttänyt näitä tuotteita nyt kuutisen viikkoa ja olen vakuuttunut. En aio pitää mitään pitkää luentoa, mutta kerron muutaman tärpin:
  • tuotteita ei ole testattu eläimillä
  • 100% mineraaleja, ei sisällä mitään täyteaineita (esim. talkkia)
  • meikkipohjat ovat aurinkosuojakerroin 20, ilman kemikaaleja
  • ei tuki ihohuokosia
  • tuntuu kevyeltä iholla
Näitä kun olen nyt käyttänyt, tuntuu ettei vanhaan ole enää paluuta.


Tulipa messuilta ostettua vähän jotain muutakin. Kuten matkakokoiset Decleorin pakkaukset minulle ja matkakumppanilleni, Trindin kynnenvahvistaja ja kynsilakkoja sekä kynsinauhavoide, ArtDecon luomivärejä, Beauty is Lifen aurinkopuuterisivellin ja meikkikynä ja Ben Nyen siveltimien puhdistus/desinfiointiaine sekä meikkivoide. Noh, meikkivoiteen ostin tietenkin ennen kuin menin tutustumaan mineraalikosmetiikkaan ja nyt en oikein tiedä mitä tuolla tekisin? Ehkä laitan pahan kiertämään ja annan sen jollekin.


Messut järjestetään vain kerran vuodessa, ja se on ainoa syy miksi odottaa lokakuuta saapuvaksi. Tällä hetkellä odotan vain Joulua ja meinaan sisustaa kodin jouluiseksi ehkä jo tänään..


Ei kommentteja: