tiistai 3. marraskuuta 2009

Sitges – kiva kaupunki

Ennen Sitgesin päiväretkeä kävimme aamupalalla näin somassa kahvilassa.


Tosin somalta ei tuntunut vahva tupakankatku ja tuore -käry eikä myöskään kuiva känttyrävoileipä. Sentään cappuccino oli hyvää ja sisustus värikkään pirteä. Taulut seinillä oli kuin minun tekemiäni. Back in the day koulussa tein paljon tuon näköisiä tauluja, just so you know.


Sitgesin ihastuttavaan kylään oli helppo löytää. Sants Estación asemalta junalla suoraan Sitgesiin ja voilá, perillä! Siellä minua odottivat rakastamani kapeat, kauniit kujat sekä vihaamani mukulakivet.


Ensin ihasteltiin nähtävyyksiä ja sitten pääsimme putiikkeja kiertämään.


Olihan Sitgesissä tuolloin elokuvafestivaalitkin, mutta emme kuitenkaan käyneet yhdessäkään näytöksessä.


Ihmiskeho tarvitsee myös tankkausta, joten minulle olutta, hänelle sangriaa ja molemmille tunasandwichit. Paikaksi valitsimme rantakuppilan ja pöydän, josta pystyi ihastella merta.


Kävimme upottamassa jalkamme veteen ja harmittelimme, kun emme tulleet ottaneeksi rantakamppeita (bikineitä) mukaan retkelle. Ensi kertaan, Sitges!


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuviA !

Keke kirjoitti...

Kirosin just yks päivä mukulakiviä..vaikka yleensä en niin tee. Kävelin pikkusilla kiilakoroilla ja ne jumittu joka paikkaan ja sato vettä ...ja nyt ymmärrän miksi niin moni niitä inhoaa=)=)

Chatrin kirjoitti...

Uniqua: kiitos paljon =)

Keke: joo eikö, mukulakivet näyttää tosi kivoilta, mutta eivät sitä käytännössä ole!

Paivi kirjoitti...

Minulla on jäänyt oman reissailun takia näköjään monta postausta ihan huomaamatta :) Kivalta näyttää Sitges! Harmi ettemme sinne itse ehtineet käväisemään...

Chatrin kirjoitti...

Päivi: Ens kerralla sitten käytte Sitgesissäkin :)