perjantai 1. huhtikuuta 2011

No Strings Attached

Harmiton hömpänpömppä No Strings Attached (suomalaisittain Näin ystävien kesken) oli iloinen yllätys ja hauskempi kuin luulin. Ashton on yök, mutta Natalieta jumaloin ja siksi halusin leffankin nähdä. Tämä sopii mainiosti sunnuntaipäivän elokuvaksi, tai kun ei jaksa kummempia miettiä.

5 kommenttia:

Marsu kirjoitti...

Mulle ei Natalie Portman sano paljon mitään. Siis tiedän kyllä kyseisen näyttelijän, mutta aina jos mun pitäisi alkaa miettimään minltä se näyttää niin ei hajuakaan! Jotenkin sellainen jonka unohdan aina helposti.

Aston on vähän hassu veikko. Mä olen aina inhonnut sitä 70's show-sarjaa ja yhdistän Astonin aina siihen, jolloin tulee sellainen yök-fiilis.

Mutta on se nykyään ollut sen sarjan jälkeen leffoissa niin alkaa jo vähän häviämään se sarjakummitus sen pään päältä.. :) Butterfly effect on upea elokuva :)

bubble kirjoitti...

Natalien takia minäkin tämän katsoisin, muuten täntyyliset leffat on niin no-no. Pitäisi ehkä pitää joku romkom-ilta joskus, katsoisi kaikkia 'pakollisia' mihin ei ikinä muulloin saa tartuttua.

Riehu kirjoitti...

joo kyl näitä välillä katsoo. :)

Chatrin kirjoitti...

Marsu: Mä ihastuin Natalieen jo Leonin aikaan, eli 1994. Ihana tyttö! Ashton on jotenkin niin äsryttävä ja kovaääninen ja ainakin ennen siitä oli juttua että se ei oo kovin hygieeninen. Butterfly Effect on kyllä hyvä leffa. Varsinkin se versio, jossa Evan kuristaa itsensä jo äidin kohtuun. http://www.youtube.com/watch?v=OqKWxAmOLaM

Chatrin kirjoitti...

bubble: on nää joskus ihan hauskoja :) just jos ei jaksa oikeen keskittyä mihinkään, niin tällaset menee.

Riehu: varsinkin sunnuntaisin :)