tiistai 9. elokuuta 2011

Irtokarkkikoukussa


Arki tuli, postaustahti väheni ja lukijoita lähti. Mutta ei anneta sen haitata, kaikki te jäljellä olevat ootte mulle tosi tärkeitä, kiitos teille!

Sitten päivän juttuun, olen kehittänyt addiktion irtokarkkeihin. Ykkössuosikkeja on nuo pehmeät ufot, niitä kauhon pussiin aina vähintään yhden lapiollisen. Kauppojen irtokarkkihyllyltä on kiva ostaa herkut, koska niissä on ainesosaluettelot esillä. Näin pystyn varmistamaan, että valitsemani namut eivät sisällä gluteenia. Otti aika koville luopua noitapilleistä, mutta onneksi on paljon muitakin salmiakkinameja olemassa. Koska siis salmiakkihan on parasta.

13 kommenttia:

Akissfromthepast kirjoitti...

viime heinäkuu oli kyl tosi hiljasta lukijarintamalla. ehkä syksyä kohden taas virkistyy :D noi ufot on munkin lempparit. sit tykkään niistä isoista vaahtomaisista lätkistä, joissa toinen puoli salmiakkii ja toinen toffeemaista vaahtoa :) ja ne salmiakki kalat, niitä on oltava aina ja pääkalloja. Mä en kans pääse oikein eroon karkeista, niitä pitää vaan ostaa tosi vähän.. :D

Sanna kirjoitti...

No, minä en häviä. Sun ja Riehun blogit tsekkaan aina eka. Enkä lähe kulumallakaan.

Nyt tää vissiin lähtee kauppaan ostamaan karkkia ja yrittää syödä ne sit piilossa lapsilta. Kiitos taas vain :)

E kirjoitti...

Lupaan etten minäkään häviä mihinkään. =)

Salmiakki todellakin on parasta. Ja sitä(kin) meikäläisen pitäisi nyt välttää, kun paineet on koholla. Prkl. Kiitos tästä houkuttelevasta postauksesta. =)

Anonyymi kirjoitti...

voi ei en kestä! Mää on aivan koukussa nuihin ufoihin.. Ja tuon kuvan näkeminen aiheutti mulle taas kunnon ufo himon. :D

T. Sapa

Ravenwaves kirjoitti...

Nams, ufot! ^__^

Riehu kirjoitti...

Huomasin joku päivä kans omassa blogissa että kato on käyny lukijarintamalla :D Ei se mittään, näillä eväillä mennään ja postataan sillon ku jaksaa/huvittaa.
Harvoin ostan nykyään irtokarkkeja, noi ufot on hyviä. ja sienet, tutit ja peace-lätkät.
(Ja kiitos kiva Sanna!)

Akissfromthepast kirjoitti...

chathrin mullapa on sulle ylläripylläri!

June kirjoitti...

Säkin oot meille tärkeä! ^__^

Ja lukijoitahan lähtee joka kesä, sen oon huomannut. Ehkä ihmisiä ei kesäisin niin kiinnosta tai ne etsii uusia tuulia syksyn tullessa? Mutta väliäkö hällä.

Mä ostin tänään pitkästä aikaa irttareita leffaan, ja mulla tuli aivan tajuttoman huono. Seuraavat 3 tuntia luulin et oksennan :/ Joten eipähän tarvi ostaa enää ikinä..

Marika kirjoitti...

Noi ufot on kyllä superhyviä! Mutta ei vain ole suklaan voittanutta.. =)

Chatrin kirjoitti...

akissfromthepast: toivottavasti lukijakunta piristyy. vaikkakin bloggaisinkin vaikka mulla olis vaan yks lukija, niin silti te ootte tän blogin suola ja totta kai on kiva, kun on lukijoita ja saa kommentteja :)

Mäkin tykkään niistä lätkistä, missä on puolet toffeevaahtoa ja puolet salmiakkia, nam!

Sanna: oi vitsi, toi on ehkä kivointa mitä mä oon ikinä täällä blogissa kuullu <3 Ja sori houkutuspostauksesta :)

E: ihanaa, kiitos ^__^ ja sori sullekin ;) ite yritän, että jos vaan viikonloppusin sais herkutella. Yritän jopa onnistua asiassa. Ehkä ens vkosta lähtien.

Sapa: Onpa kiva kuulla sinusta! Noi ufot on ihan parhaita.

reiska: perustetaanko kerho? :)

Riehu: Sinäpä sen sanoit. Näillä mennään ja ne tykkää ketkä tykkää ja jos ei tykkää, ni ei tarvii lukea =) Ooh, peace-lätkät. Niitä oon nähny vaan Makuuneissa.

akissfromthepast: iso niiaus =)

bubble: sniif, kiitti ^__^ voipi olla, että syksyn tullen kiinnostaa ihan muut jutut. Ja mäkään en enää postaa asukuvia, joten senkin takia lähti varmaan pari tyyppiä.

Se on totta, että jos on pitkä tauko irtokarkinsyönnin välissä, niin tulee pahaolo. Ei pitäis ikinä alottaa, mutta...

Marika: mun on tehny mieli suklaata pari viikkoa, niin eilen sitten tein kääretortun täytettä (voi+tomusokeri+van houten) ja söin sitä :P

aini kirjoitti...

Ääks mä oon just potenu hirveen huonoa omaatuntoa ku en oo ehtiny lomalla käydä blogeissa tai oikein postaamaankaan:D Vähän ku olis laiminlyönyt kavereita..! Sit ku on taas töissä ni ehtii hyvin etenkin jos ehtii blogata kahvi- tai lounastauolla;)

aini kirjoitti...

Ai niin ja irttarit on siis niin hyviä, oon taas jääny koukkuun ku oon syöny niin kamalasti kaikkea herkkua lomalla.. olinpa täs lomalla lihonutkin 2 kiloa.. kääk!

Chatrin kirjoitti...

aini: no mutta ei se mitään haittaa, ei aina oo aikaa hillua blogeissa. mutta kun multa on ihan poistunut muutamia lukijoita, se ei oo kivaa.

Mä oon kans syönyt kuin pieni porsas. Ja se sokerinhimo jää päälle. Oon kyl syöny paljon kaikkea suolastakin, mut enivei. nyt yritän taas urheilla, mutta talvella sekin jää, koska silloin linnoittaudun sisälle ja sohvalle.