keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Äsht, kipeys

Voi kurjuus, taas kipeänä :( Juuri, kun puhuttiin P:n kanssa lauantaina, että olen välttynyt alkuvuoden vellovilta flunssa-aalloilta, niin enköhän tule muutama päivä myöhemmin kipeäksi >( Ja siis ihan perusflunssaa taas. Kurkku kipeä, nuha, lämpöä ja kolottava olo. Pää kipeä ja väsyttää. Ja just nyt en todellakaan halunnut tulla kipeäksi. Tämä voi olla hyvin muilta tarttunut virus/bakteeri, sillä kaikki on töissäkin vuoronperään kipeänä, ja viime perjantain syntskäjuhlissa yksi juhlijoista oli kipeä.. Tai sitten olen vilustuttanut itseni. Nimittäin kyllästyin käyttämään paksumpaa talvitakkiani, siispä kuljin muutaman päivän ohuessa villakangastakissa, siitä huolimatta että palelin. Voi minua, aikuista ihmistä. Enkö koskaan opi? Täällä sitä sitten podetaan kotona, tylsistyneenä. 

4 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Voihan kurjuus! Muistan kun olit paljon kipeänä tuossa alkuvuodesta ja nyt sitten taas. Tähän aikaan vuodesta kun sairastlee, niin täytyy yrittää aina lohduttaa itseään: "koska olen nyt sairaana, minun on siis pakko olla KESÄLLä terve" :)

Chatrin kirjoitti...

Niin, mä olin lokakuun lopussa ja uudestaan joulukuun puolivälissä kipeenä. Ja nyt sitten TAAS. Kesällä mun on siis pakko olla terve, olet oikeassa.

Marika kirjoitti...

Täh, oliko se jo viime vuoden puolella?! Herttinen kun aika menee nopeasti. Nyt kun tarkemmin ajattlee niin tosiaan, silloinhan se jo on ollutkin, eikä tämän vuoden puolella. Mutta kun tämä aika menee näin nopeasti niin sitä nopeammin on kesää, jee :)

Chatrin kirjoitti...

Kyllä vain, viime vuonna. Samaa mieltä kesästä, sais tulla jo! Tai kevät ensin, sillä haluan käyttää sitä uutta kevättakkiani ;D