tiistai 5. huhtikuuta 2011

Lämmin lohisalaatti

Salaatin ei todellakaan tarvitse olla aina kylmää. Olen lähiaikoina syönyt todella paljon salaatteja ja jossain vaiheessa se kylmyys alkaa tökkimään. Siispä päätin tehdä lämpimän lohisalaatin. Tarvitset:

- salaattia (esim. romaine)
- tomaattia
- kesäkurpitsaa
- paprikaa
- juustoa (esim. kermajuustoa)
- creme fraichea
- pippuria/sitruunapippuria, merisuolaa, rosmariinia
(- salaatinkastiketta)
- oliiviöljyä paistamiseen

Kuumenna öljy pannulla. Viipaloi/paloittele kesäkurpitsa, paprika ja tomaatti. Paista pannulla, lisää mausteita maun mukaan. Revi salaatti lautaselle, kuutioi juusto. Loheni ostin suoraan kaupan lämmintiskiltä, joten päälle lisäsin vain vähän sitruunapippuria. Lado kaikki lautaselle ja syö aikaansaannoksesi!

9 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Nam, näyttää hyvälle :>

Saija kirjoitti...

Mä tykkään kanssa tehdä välillä "ruokaisampiakin" salaatteja, eli joskus paistan mukaan vaikka sipulia, sieniä, munakoisoa, kesäkurpitsaa... chilillä, valkosipulilla ja mausteilla!

aini kirjoitti...

Oi nam! Lohi on ihan mielettömän hyvää, pitäis tehdä useamminkin..:) Noi kesäkurpitsansiivut kans näyttää hyviltä, täytyykin kokeilla pannulla joskus!

Marika kirjoitti...

Tuhma tyttö! Tuhma! Nyt loppuu tällaisten ihanien ruokakuvien laitteleminen tänne, etten minä joudu aina kuolaamaan näppikselle! :o)

Chatrin kirjoitti...

Suvi: ja sitä se oli!

Saija: valkosiippulia on tullut syöytyä paljon viime aikoina, namnam!

aini: pitäis ostaa useammin noita valmiiks paistettuja. Voin kertoa, että yksiössä, jossa ei ole liesituuletinta on hyvin epämiellyttävä paistaa kalaa......

Marsu: ounou, sorisori! ^__^ mä just mietin, että mulla on ilmeisesti taas joku ruokablogikausi menossa, Suurin osa postauksista liittyy syömiseen ;)

Ravenwaves kirjoitti...

Jessus että näyttää hyvältä!

Chatrin kirjoitti...

reiska: jep, kyllä maistuis taas!

Helinä Laajalahti kirjoitti...

Argh, näyttää ihan älyttömän hyvältä! Kuola valuu näiden sun ruokakuvien ääressä :)

Chatrin kirjoitti...

Päivi: nyt olis nälkä itsellänikin, joten tollasta kun sais nenän eteen NYT.