torstai 7. huhtikuuta 2011

Sosekeittoa, perus

Jatketaan gluteenittomalla linjalla; sosekeittoa! Omassani on aina bataattia, porkkanaa, tulisia mausteita ja creme fraichea. Päälle raejuustoa protskun lähteeksi.

Gluteeniton ruokavalio on oikeastaan aika helppo. En ole ainakaan vielä kokenut mitään vaikeuksia sen suhteen. Ruokavalion muutoksen olen huomannut täällä blogissakin, en taida enää muusta puhuakaan? Heh.

6 kommenttia:

June kirjoitti...

Hehe, mulla vähän sama, tuntuu että tekis mieli kokoajan puhua ruuasta. Nytkin kuvia on taas muutama julkaistavaksi asti :D

Akissfromthepast kirjoitti...

mä ostaa hurautin tänään blenderin. ajattelin illalla soseuttaa porkkanaa sillä :) ja ananasta :D pääsee kasviskeiton makuun täälläkin :) tuota sun reseptii pitää kans testaa.

Hobgoblin kirjoitti...

Gluteenittomat ruokaohjeet ovat aina tervetulleita. Onko sinulla vastikään todettu keliakia?

Itse juuri tein viikonloppuna gluteenittomia pullia ja tänään väänsin gluteenittoman hiivataikinan josta tein (levy-)lihapiirakan, NAM!

Anonyymi kirjoitti...

Mun pitää tehdä sun blogin kohdalla kohta päätös etten lue sitä aamuisin kuten muut blogit, tulee kamala nälkä ;O)

Ravenwaves kirjoitti...

Minäkin tein tänään hieman samantyyppistä: porkkanaa, kukkakaalia, rucolaa ja päälle raejuustoa. Nam.

Chatrin kirjoitti...

bubble: ruoka on elämän peruspilari. Ootkohan jo julkaissut ruokakuvia..? Mä olen ollut taas tietokonelakossa viikonlopun :)

akissfromthepast: blenderi on kyllä hyvä! mä oon näihin keittoihin käyttänyt lähiaikoina sauvasekotinta. Mut smoothiet ja kylmät juomat valmistuu parhaiten blenderillä!

Hobgoblin: mulla ei oo keliakiaa, oon vaan hurahtanut Antti Heikkilän oppeihin ja kokeilen viljatonta ruokavaliota, että josko se parantais mun elämänlaatua noin yleisesti :) Seuraavaks haluaisin lukea kirjan Vaaralliset viljat...

Mikaela: ounous. tarkoitus ei olla olla ilkeä =)

reiska: naminami! rucola on kyllä tosi hyvää, vielä puolisen vuotta sitten en tykännyt siitä ollenkaan! :O