keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Cannelloneja


Uu, eksoottista. Tein tässä yksi ilta cannelloneja, joita en ole koskaan ennen tehnyt ja nam, hyviä tuli.

Täytemössöön laitoin tonnikalaa chilikastikkeessa, tonnikalaa öljyssä, raastettua porkkanaa, sipulisilppua, valkosipulia, mustapippuria, valkopippuria, sitruunapippuria, kasvisliemikuution, oreganoa, makeaa chilikastiketta, juustoa, ja öö ja öö, jotain tollasta :) Sitten niitten täytettyjen cannellonien päälle tuli vielä ruokakermaa, tomaattimurskaa sekä ihanaa, täysrasvasta Oltsumannia. Uunin kautta suuhun ja mmmmmm, mies tykkäs ihan hirveesti ja munkin mielestä ne oli eri hyvejä. Ja koska rakastan ketsuppia, piti sitä vielä lisätä annokseni päälle.

Monesti, tai lähinnä arkena, mun suuri ongelma on Mitä tänään söisi? Tai Mitä tekisi evääksi töihin? Joten nyt olen ollut erittäin iloinen näistä uusista kokeiluistani. Ja mulle saa mielellään ehdotella jotain hyvejä reseptejä, jos vaan on jotain suositeltavaa. 

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Siis.. siis.. *LURPS*! Nälkä aina alkaa kurnimaan kun tulen kurkkimaan sun kokkauksia! :)

Chatrin kirjoitti...

Kiitos, ja onneksi mikään kokkaus ei ole mennyt mönkään. Ainakaan maun suhteen :)