tiistai 25. marraskuuta 2008

Lunta?


Juu, siis aivan unohtui eilen kertoa, että käytin vihdoin mun olemassa olevat matot pesulassa. Vaikka ne onkin liian pieniä tänne meidän kämppään, niin ajattelin, että hyvä ne on pestä, ja saa toimia sitten väliaikaismattoina meillä, kunnes saadaan oikean kokoiset ostettua. Noh, mitäs sitten kävikään? No ne saat*nan matot ei ees puhdistunu siellä surkeasssa pesulassa. Voitte olla varmoja, että kyseiseen pesulaan en vie enää mitään pestäväksi. Sentään matot tuoksuu puhtaalta, ehkä se on pääasia? Toinen on nyt väliaikaisesti olkkarin lattialla, toivottavasti pian saadaan se uusi, oikeasti puhdas, käyttämätön ja oikean kokoinen, ihana pehmeä matto :)

No sitten päivän puhutuimpaan aiheeseen: lumeen. Toissayönä alkoi satamaan lunta, eikä se ole vieläkään loppunut. Uskomatonta! Lunta on siis satanut non-stop n. 40 h. Ja ulkona on sitten sen näköistäkin, eli valkoista, hyvin valkoista. Metrisiä kinoksia, lumisia puita ja autot ovat hautatuneet valkoisen vaipan alle. Ja älkää nyt käsittäkö väärin, vaikka olenkin henkeen ja vereen, 100% kesäihminen, niin lumi on talvisin ihan kivaa, mutta liika on liikaa! Hyvä kun ulko-oveakaan saa auki. Kohta sitä ei pääse enää töihinkään. Mikä kyllä toisaalta kuulostaa ihan kivalta ;)

Onneksi ostettiin juuri lauantaina Kertulle Hurtan haalarit, niin pystyy käymään hänen kanssaan ulkonakin. Kerttu on ehkä maailman söpöin uusissa haalareissaan. Kävely tuottaa vielä vähän hankaluuksia, mutta eiköhän hän kohta totu kävelemään kokopuku päällä. (Tähän asti Kertulla on ollut "jalattomia" vaatteita).

Pihanäkymä ma 24.11. (kuva otettu sisältä)


Näkymä partsilla sunnuntai illalla. Lasituksista ei meinannut nähdä läpi...


Kerttu uudessa puvussaan


Pupu ulko-ovella


1 kommentti:

Riehu kirjoitti...

Ihania lumikuveja! Ja hauvakuvat tietenkin. =)