keskiviikko 26. marraskuuta 2008

Lumimies / addiktio

Olen addiktoitunut. Mieheni on kova pelaamaan konsolipelejä. Meillä (hänellä) on Pleikka 1, Pleikka 2, xbox ja xbox360... Seuraavaks pitäis kuulemma saada Pleikka 3. Hohhoijaa, ei meinaa ymmärrys riittää. Noh, hän on nyt kuitenkin saanut minutkin (epäonnekseen) addiktoitumaan Lumimieheen. Pelin nimi on oikeasti Lumines, mutta kun mieheni ensimmäistä kertaa kertoi pelistä, kuulin hänen sanovan "Tuu pelaa mun kanssa lumimiestä". Ja siitä lähtien olen kutsunut peliä Lumimieheksi. Se on tetris -tyyppinen, hyvin koukuttava peli.

Ja itseasiassa minulle on nyt kehittynyt addiktio myös toiseen peliin. Pelin nimi on Keflings, ja siinä rakennetaan kaupunkia, vähän Sims -tyyliin. Kerrassaan koukuttavaa. Nyt meillä sitten tapellaan kumpi saa pelata. Ja mitäpä siihen sitten vastaamaan, kun mies sanoo, että "mun konsoli"..? Ehdotuksia otetaan vastaan.

2 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

No sano että yhen niistä kojeista voi antaa sulle, sille jää vielä monta itelleen..=)ai ei vai..

Chatrin kirjoitti...

No mullahan on se Pleikka 2:n, johon yritin lauantaina metsästää Sims 2:sta, mut ei löytyny!! Kaikkia variaatioita siihen kyl löyty mm. Sims 2 autiosaarella ja Sims 2 pets, mut mä haluun ton ihan perus Sims 2:n. Sit ku mulla on se, ni pelaan sitä 24/7! ;D