keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Auttamattomasti koukussa


Tutustuin ystäväni
Riehun kautta Nelliinan vaatehuoneeseen ja olen aivan koukussa! Oli pakko tulla laittamaan tunnustus omaan blogiin, juuri vietettyäni tunnin lukiessa Nelliinan vanhoja kirjoituksia. Kiitos Nelliina sopivan höpsöistä kirjoituksistasi :) "Tyttösoopaa", sanojesi mukaan.

Tänään oli töissä harvinaisen kettumainen päivä, mokasin, korjasin, toivon parasta. Onneksi töitten jälkeen päivä on tuntunut ihan kivalta, tai ehkä ennemminkin kyseessä on ilta. Huono päivä, hyvä ilta. 

Iltapalaksi söin mozzarellasalaattia, jonka jälkeen tein pitkästä aikaa makaronilaatikkoa (kanan jauhelihasta tietenkin). Kokeilin uutta reseptiä - munamaidon tilalla Koskenlaskijajuustoa. Ja hyvää tuli! En ehkä osannut tehdä sitä oikein. Täytyy huomenna tarkistaa työkaveri V:ltä että miten se juusto pitikään lisätä tuohon laatikkoon.. En meinannut saada sitä sulamaan joukkoon. Mutta hyväähän siitä tuli, kun piti maistiainen tietenkin uunituoreena ottaa. Huomenna sitten evääksi töihin, eli lounaalla iso annos makrulootaa naamaan, ketsupilla tietenkin. 

Tänään taas keskiviikko ja saunapäivä, joten eikun löylyihin löhöämään!3 kommenttia:

Marjo kirjoitti...

Tuli mieleen, kun itse tein tuorejuustolla, myös ilman muna-maito-seosta. Keitin liemikuution veteen ja kun se oli kiehunut, lisäsin tuorejuuston sinne sulamaan. Se voisi ehkä auttaa;)
p.s. miksi ei saa kommentoida ilman google tiliä?

Chatrin kirjoitti...

Jep, kysäsin V:ltä töissä, että miten se juusto pitikään sulattaa joukkoon ja hän kertoi samaa. Ens kerralla sitten :)

PS. ai onko mulla sellanenkin asetus? ehkä sen vois käydä muuttamassa?

Chatrin kirjoitti...

Mulla on asetus mikä tässä alunperin oli, enkä ole muuttanut sitä. Eli asetus "vain rekisteröityneet käyttäjät". Ehkä muutan, ehkä en, mutta kiva kun kävit kommentoimassa! :)