perjantai 8. heinäkuuta 2011

Siivoaminen on arseesta


Pakko tunnustaa – en ole siivonnut kunnolla noin kolmeen viikkoon. Kämppäni on disaster. En vain ole saanut itsestäni siivousmoodia päälle. Aikuinen ihminen. Mutta ketä kiinnostaa siivota, kun paljon mukavampaakin tekemistä?

Eilen pääsin Ikeaan ja kassillinen tavaraa vaatii, että "pohja" siivotaan ensin. Paistaishan tuolla ulkona aurinkokin ja H&M Homesta pitäis hakea uusi päiväpeitto..... Nyt itseä niskasta kiinni ja siivouksen kautta sisustamaan. Päivä on vasta nuori, että kyllähän sitä ehtii tänään vielä ulos/parvekkeelle ja vaikka stadiin ostoksille. Ja koska päätin tuoda tarinan tänne blogiin, niin nyt on ihan pakko siirtyä tuumasta toimeksi. Kätevä tämä blogimaailma.

2 kommenttia:

akissfromthepast kirjoitti...

Toi on hyvä keino saada valmista aikaan-toinen keino jota ite käytän aina on kutsua ystäviä kylään niin on ihan pakko siivota sitten sen takia :D sekin vaatii muutteripannullisen espressoa että saa vauhtia ja nostetta urakalle :D

zemppiä! siivoominen on..arseesta :D

Chatrin kirjoitti...

akissfromthepast: kiitos tsempistä, se tepsi. Sain siivottua ja uusia sisustushommeleita laitettua paikoilleen. Kävin myös koirien kanssa metsälenkillä ja nyt vois rentoutua partsilla - ellei siellä ole liian kuuma. Kivaa päivää!