torstai 14. heinäkuuta 2011

Supernatural – finally!

Ursula joskus vuosia sitten suositteli Supernatural -sarjaa ja minun on siitä lähtien pitänyt alkaa sitä seuraamaan, kaikki muut hyvät sarjat vaan tuli tielle. Nyt vihdoin tilasin ensimmäisen tuotantokauden netistä ja eilen katsoin ensimmäiset neljä jaksoa.

Ensimmäisessä tuotantokaudessa on yhteensä 22 jaksoa, mistä olen erittäin iloinen. Nykyaikana kun yksi tuotantokausi saattaa kattaa vain kuusi jaksoa, niin tällainen old school meininki on aika jees. Aamupalaksi ajattelin katsoa muutaman jakson lisää..

On se vaan niin hyvä sarja, kun on kehuttukin. Ja tuosta Jensen Acklesista (kuvassa oikealla) olen tykännyt jo Dark Angelin aikoihin, kiva nähdä sitäkin taas ruudussa. Jared Padalecki (kuvassa vasemmalla) taasen on tuttu Gilmoren tytöistä. Ja mikä parasta, poikien isää esittää Jeffrey Dean Morgan, tuo USA:n Javier Bardem.


Kuvat googlattu

5 kommenttia:

aini kirjoitti...

Jee, tää on niin hyvä, jäät ihan saletisti koukkuun:D

ravenwaves kirjoitti...

Koskahan minä saan aikaseksi alkaa katsomaan tätä.. Mä tykkäsin Acklesista kans Dark Angelin aikoihin, mutta Padaleckista en oo ikinä erityisemmin pitänyt, en edes Gilmoren tytöissä (I was a Jess kind of girl :D).

Chatrin kirjoitti...

aini: taisin jäädä jo :D

reiska: sinäkin! Ihanaa! Siis mäkin tykkäsin Jessistä, Dean oli ihan nössö Gilmoren tytöissä.

bubble kirjoitti...

Äääh, mun niin pitäis kans alottaa tää kun Heroes on purkissa, voisinkin piakkoin kipittää Anzin ovelle bokseja lainaamaan.. :D

Ja miten hitossa mä en muistanut että Ackles oli Dark Angelissa??

Chatrin kirjoitti...

bubble: kipitä ihmeessä :) Eikö loppunukin Heroes ärsyttävästi ihan kesken, murrr. Toivottavasti siitä tehään leffa, joka lopettaa tarinan kivasti.