tiistai 12. heinäkuuta 2011

Easy Food


Ruoanlaiton ei todellakaan tarvitse aina olla monimutkaista ja aikaa vievää. Tosin, jos on kovin nälkäinen, perunoiden 15 minuutin kiehuminen ON liian pitkä aika.

Kiehautin porkkanat yhdessä perunoiden kanssa (sen 15 min), samalla kun valmistin voikastikkeen.

Voikastikkeeseen tarvitset kevätsipulin varsia ja voita. Ehkä vähän pippuria, jos haluat hifistellä. Sitten vaan sulautetaan voi kattilassa ja heitetään leikatut sipulinvarret joukkoon, ja mahdollisesti sitä mustapippuria. Siinähän se sitten olikin ja ruoka on valmis. Ihan sika hyvää, eikä muuta tarvita.

6 kommenttia:

Daisy o Carl kirjoitti...

Mmm hyvältä Näyttää... :D

aini kirjoitti...

Mä tykkään perunoista mut ei koskaan jaksais oottaa et ne kypsyy.. onneks uudet perunat tulee aika nopeesti. Voisin syödä noita ihan pelkilteen voin kanssa vaikka kuinka monta:D

E kirjoitti...

Just tollanen yksinkertainen (mutta maukas) ruoka on kesällä parasta. Mä yritän olla "en jaksa tehdä ruokaa" -dieetillä, mutta harmi vaan (kesällä) on niin paljon kaikkia muitakin houkutuksia tarjolla..

Chatrin kirjoitti...

Daisy o Carl: pistä testiin! :)

aini: uudet perunat tulee onneks nopeemmin kun tavalliset. Ostin vielä valmiiks pestyjä, joten veteen vaan ja hella päälle. Uusia pemuroita voi syödä vaikka pelkiltään, mmm!

E: ai sulla on tommonen dieetti. Mä kyllä syön ja paljon ;)

Daphnion kirjoitti...

Mä törmäsin voisoossiin nelisen vuotta sitten appivanhempien luona. Olin ihan silmät ymmyrkäisinä, että miten voi olla jtn niin hyvää ja yksinkertaista olemassa. Poikaystävä jaksaa vieläkin ihmetellä, etten ennen sitä ollut kyseistä soossia syönyt. :)

Chatrin kirjoitti...

Daphnion: aijaa :D No hyvä, että poikaystävä tutustutti sut tohon ihanaan soossiin :)