keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Terveellinen jälkiruokaherkku

Olen tehnyt kesän aikana muutaman kerran itse sorbettia. En sillä vaikeella tavalla, vaan nopealla ja helpolla tavalla. Olen siis vain soseuttanut kohmeisia pakastehedelmiä/-marjoja sauvasekoittimella ja nauttinut sorbetin viinilasista lusikalla. Lemppari tähän mennessä mango-mansikka.

Kaikki varmaan jo huomasikin, että kuvassa on jotain muuta? Siinä on sekoitus banaania, mansikkaa, mangoa ja pieni töräys luonnonjogurttia. Tuli suussa sulavaa kuohkeaa pirtelöä. Söin lusikalla.

Taustalla näkyy toinenkin vinkki: viipale limeä vesilasiin, ja veden nauttiminen on paljon kivempaa. Ja mikä parasta, yksi ja sama viipale kestää hyvin koko päivän.

3 kommenttia:

Anski kirjoitti...

Nams! Mäkin oon ihan hullaantunut pirtelöihin tänä kesänä. Just pakastemarjoja kera luonnonjugurtin, tai maitorahkan. Sit jos pistää ihan vähäsen auringonkukan siemeniä joukkoon, niin siitä tulee kivaa "tekstuuria" joukkoon :P

aini kirjoitti...

Namm!! Tota vois koklata kanssa jäden korvikkeena..

Mä tykkään kans laittaa vesilasiin pakastemarjoja, kurkkuviipaleita, minttua tai limetinviipaleen, yllättävänkin pieni lisäys tuo makua veteen:)

Chatrin kirjoitti...

Anski: mäkin käytän auringonkukan siemeniä, nam!

aini: nimenomaan jäden korvikkeena. Paljon terveellisempää, eikä lisättyä sokeria ;)