perjantai 15. heinäkuuta 2011

Tuotesuositus 2



Magnum Gold?! - delicious! Nauti sisällä tai ulkona, se on herkullista kaikkialla. Sisältää muuten aika tavalla kaikkea moskaa. En halua edes kuvitella mistä aineksista tuo kullan kimallus on tehty.. Kävin kuitenkin nappaamassa tiedot GBGlacen sivuilta:

Vaniljajäätelöä ja merisuolalla maustettua kinuskikastiketta (7%) maitosuklaakuorrutteella (23%) ja kullanhohteisella päällisellä (5%).
Ainekset: rasvaton maito, sokeri, kasvirasva, kaakaovoi, rasvaton maitojauhe, glukoosi-fruktoosisiirappi, voirasva, herajauhe, kaakaomassa, karamellisoitu sokerisiirappi, glukoosisiirappi, fruktoosisiirappi, emulgointiaineet (E442, E471, E476, soijalesitiini), väri (E171, E172), stabilointiaineet (E410, E412, E407), merisuola, aromi, madagaskarilainen vaniljauute.

No, ei noita joka päivä tarvitse syödä.

5 kommenttia:

June kirjoitti...

Haha, hyvä kirjotus<3 Saahan sitä aina välillä vähän pahoille teille eksyä.. (Mun pahe italialaisten jäätelöiden ja Ben&Jerry'sin ohella lienee minttusuklaa-Classic, mmmm)

aini kirjoitti...

Häh, onks toi niinku oikeesti kullanvärinen?! Aika friikkiä:D Täytyy kyl kokeilla. Mun kesälemppariksi on noussut yllättäen se kinuskipopcorn-jädeuutuus, vaikka se alkuun kuulosti vähän ällöltä yhdistelmältä.

Mut siis jätski <3 ja kesä <3

Anski kirjoitti...

Ai mä en ollutkaan tajunnut että se on oikeesti kultaista. Huih :D

Sarppu kirjoitti...

:) madagaskarilainen vanijauute kuulostaa kyllä eksoottiselta :)

Chatrin kirjoitti...

bubble: joo, kyllä mä yleensä yritän valita jätskini siten, ettei ne oo ihan täynnä E:tä. Ja onneks muutenkin elän aika E:töntä elämää ;)

aini: on joo oikeesti kullanvärinen! :D siks sitä pitikin kokeilla. Pitäiskin maistaa tota kinuski-popcornia :)

Anski: noniinpä, aika friikkiä. ja keinotekoista ;)

Sarppu: niin kuulostaa, mutta huvittaa, että se on ainesosaluettelossa vikana, eli sitä on varmaan joku 0,1 % per puikko ;)