maanantai 4. toukokuuta 2009

Lempparit osa 2

Lempparit osa 2 käsittelee lempimeikkejäni.


Ohessa otos eräistä lempimeikeistäni. Jos pitäisi valita vain yksi lempimerkki vastaukseni olisi Yves Saint Laurent. Olen käyttänyt YSL:n volume mascaraa jo 9 vuotta. Välillä olen testaillut muita merkkejä, mutta mikään ei vedä vertoja tälle mascaralle. Minulla on luonnostaan pitkät ripset, joten haen mascaralta tuuheutta ja erottelevuutta – tämä mascara tekee sen. Pidän tekoripsimäisestä efektistä, siispä ajattelin seuraavaksi testata Maxfactorin False lash effect mascaraa. Pahoin pelkään että pettymys siitä vain tulee, mutta pakko testata kuitenkin.
Kuvassa keskellä loistava YSL:n puuteri on ollut käytössäni yhtä pitkään kuin mascarakin, ellei kauemminkin.

Ihoni on todella vaalea, joten en tule päivääkään toimeen ilman aurinkopuuteria. Ihan hyväksi on todettu suomalainen Lumenen puuteri. Uuden rasian myötä myös sisältöä on muutettu, mutta en ole vielä päässyt kokeilemaan tuota uutta koostumusta, sillä vanhaa puuteria on vielä jäljellä.

Ja paljastettakoon tässä vaiheessa niille ketkä eivät vielä tiedä, että minulla on plakkarissa kosmetologin tutkinto. En sitten viihtynytkään alalla kovin pitkään, mutta se selittää viehtymykseni meikkeihin ja muuhun kosmetiikkaan.

Kosmetologimessuilta tulee ostettua joka vuosi Joe Blascon meikkejä, kuten kuvassa näkyvää poskipunaa. Sävy on nimeltään Dust ja se on juuri minun mieleeni. Hennon vaaleanpunainen, jota käyttäessä monet eivät välttämättä edes hoksaa, että poskilla on meikkiä eikä luonnollista hehkua.

Messuilta lähtee mukaan aina myös ArtDecon luomiväri sävy 27. Yleensä ostan niitä kolmesta viiteen kappaletta kerralla, niin ei lopu sitten heti kesken. Hyviä luomivärejä on myös Make Up Storella, jonka valikoimasta päivittäisessä käytössäni on tällä hetkellä lämpimän vaalea Champagne.

Silmien rajaukseen käytän usein Beauty is Life:n antrasiitin harmaata. Suosittelen käyttämään silmien rajaamiseen tavanomaisen mustan sijaan ruskeaa tai harmaata, joilla saa aikaiseksi pehmeämmän vaikutelman. Musta väri on mielestäni monesti arkiseen käyttöön liian traaginen ja kova. Huulet rajaan M.A.C.:n half-redillä ja päälle levitän vaaleampaa huulipunaa. Molemmat rajauskynät ovat helposti levitettäviä ja miellyttävä käyttää.

Päivän mittaan kosteutan huuliani kätevästi Dermosilin huulikiilloilla, joista saa mukavasti myös vähän väriä luonnollisesti värittömiin huuliini. Tällä hetkellä käytössä sävyt roosa ja meloni.

Tummien silmänalusten päälle levitän Diorin Skinflash no. 2 sekä Blascon Orange highlight 1 (jälkimmäinen puuttuu kuvasta).

Kuvaan eksyi mukaan myös Trindin lasiviila, mikä nyt ei tosiaankaan ole mikään meikkituote, mutta kynsienviilaamisessa aivan korvaamaton yksilö. Ja mikä parasta, se on lähes ikuinen. Viila on nyt kolmatta vuotta käytössäni, eikä loppua näy. Kun kerralla raaskii maksaa kunnolla, niin ei tarvitse heti olla ostamassa uutta. Tämä pätee mielestäni kaikkeen kosmetiikkaan. Ei kannata ostaa yltiöhalpaa, sillä kohta saa olla jo ostamassa uutta purnukkaa. Niinhän se on, että kerran kalliit tulee oikeasti halvemmaksi kuin ne varsinaiset halpistuotteet. Kerran se vain kirpaisee!

5 kommenttia:

Keke kirjoitti...

Kivaa ku teit jutun meikeistä!!Sain kaikkia kivoja ostovinkkejä=) Ja vähänkö kivaa ku sulla on ihan kosmetologin koulutus. Varmaan ihanaa ku osaa oikeasti meikata ja laittaa ja tietää just meikeistä varmaan kaikkee hyödyllistä...ja kaikesta muustakin. Tulipas sekavaa tekstiä..jännitän niin kauheasti ku kohta jatkuu suomi matsi=)

Riehu kirjoitti...

Joo, saat lähteä mun kanssa taas ostoksille kaveriks! ;) Nää on kivoja postauksia.

Elli kirjoitti...

Joo, toinen on ihan minun ikioma ja toinen sitten kaverin kanssa yhteinen :) Tuo toinen on kyllä jäänyt vähän vähemmälle huomiolle, postauksia saisimme kirjoitella useamminkin... Mukavaa kevättä myös sinulle! :) Tää Lempparit-"sarja" on kiva idea ;)

Elli kirjoitti...

Löysin aivan ihania kuvia Pupusta pentuna!<3 :) Se on ollut kyllä todella suloinen veijari - ja on tietysti edelleen! :D Löysin blogisi vasta äskettäin ja kyselen koiristasi, koska en niistä vielä oikein mitään tiedä.. ;)

Chatrin kirjoitti...

Keke: kiva, kun kelpaa :)

Riehu: you bet ya!

Ellen: kirjoittelette just niin usein/paljon kuin haluatte, bloggailun ei pidäkään olla mikään epämiellyttävä velvoite :) Lempparit -sarja tulee jatkumaan varmaan hamaan tulevaisuuteen, monta ideaa jo jonossa.
Vastaan mielelläni koirakysymyksiin. Pupu oli pentuna maailman suloisin lelukoira, sellainen pehmeä, pyöreä pallo.