maanantai 2. toukokuuta 2011

Kevätinspis

Yes, I think I've finally got my mojo back! Johan sitä on odotettukin - blogi-intoa. Julkaisin viime kuussa vain yhdeksän kirjoitusta, siis yhdeksän!? No, toivottavasti ne ajat on takanapäin ja tästä eteenpäin jaksan taas innostua valokuvaamisesta ja bloggauksesta, kuten ennen vanhaan.

Oli aivan mahtava palata Pariisista Suomeen, kun täälläkin oli jo puissa silmut, ruoho vihersi ja aurinko paistoi täydeltä taivaalta. Easy landing, one could say. Siitä huolimatta loppuloma meni täydessä koomassa kotosalla hilluen. Sentäs sain seinän maalattua, josta juttua myöhemmin.

Ranskanmaalla en pystynyt olemaan ihan täysin gluteeniton, mutta lähestulkoon. Kotona gluteenittomuus on kuitenkin jatkunut, ja yhtä innoissani olen siitä kuin ennen matkaakin. Tällä hetkellä kova hitti on munakkaat. Alla versio, jossa kaksi kananmunaa, paprikaa, tomaattia, sipulia ja fetajuustoa, päällä villirucolaa. Munakkaat on siitä käteviä, että niihin voi tunkea melkein mitä vaan!

Kuten näissä kuvissakin tulee hyvin esille: kevään väri on vihreä. Vihreyttä toteutin tänään, kun ostin työkaverin kautta aivan mahtavan käytetyn, vihreän nahkatakin. Se on super! Jospa siitäkin juttua myöhemmin..

Ajatukset poukkoilee sinne tänne, mutta tärkeintä on, että vihdoin sitä juttua tuli ja nautin kirjoittamisesta! Toivotan kaikille lukijoilleni, jotka ovat jaksaneet pysyä matkassa hiljaisemmallakin kaudella, oikein mahtavaa keväistä viikkoa! It's nice to be back :)

8 kommenttia:

Akissfromthepast kirjoitti...

munakas näyttää herkulliselta nytkun unohdin kananmunat kauppaan :D niitä tulee tehtyä aika usein, kokeile myös bulgurin left overit joukkoon :D paistinpannulla on niin hyvää!! oo..tästä pitääkin muuten postata joskus :D
huippua kun ompputarhassa on taas vipinää!

Anonyymi kirjoitti...

onko sinulla siis keliakia vai muuten vain noudatat tuota gluteenitonta ruokavaliota? minua lääkäri kielsi siirtymistä tähän dietiin ilman varmaan syytä, ihmettelin kyllä hänen kommenttia..siispä odottelen tuloksia.

June kirjoitti...

Munakkaat on ihan parhaita!! Paras laiskan ihmisen munakas sisältää ihan vaan parsakaalia, juustoraastetta ja mustapippuria (niin ja niitä munia), nams. Sitten jos haluaa hifistellä niin kylmäsavulohi, rucola ja tomaatti kelpaa mainiosti.. Onneksi noita sai aamuisin reissullakin, muuten meni kyllä mullakin ruokailut vähän häneksi.

Kauhea nälkä :P

Riehu kirjoitti...

Munakkaat rokkaa kyllä! Niitä tehdään täällä taloudessa aika usein, nopeaa ja kätevää. :)

Chatrin kirjoitti...

akissfromthepast: sä oot kyllä niin ihana inspaaja! Aina niin kivoja kommentteja laitat ^__^
Mut emmää bulguria, se on vehnästä tehtyä..

Anonyymi: ei ole keliakiaa, muuten vain noudatan gluteenitonta ruokavaliota, josta olen kuullut pelkkiä hyviä kokemuksia. Itsellänikin paljon parempi olo nyt. Kummallista, että lääkärisi oli noin ehdoton. Mutta mielipiteitä on monia. Suosittelen tutustumaan lääkäri Antti Heikkilän teeseihin tai vaikka kirjaan Vaaralliset viljat.

bubble: todellakin! mumsmums.

Riehu: täälläkin nykyisin kokataan paljon munakkaita, so easy!

Ravenwaves kirjoitti...

Vihreä nahkatakki, jännittävää! :D

Marika kirjoitti...

Kiva vain jos tulee juttua, tykkään niin lukea sun juttujasi! :)

Chatrin kirjoitti...

reiska: jooh, hihhihhih.

Marika: täältä pukkaa taas. Kaikista rajoittavinta on se, että mun kotikoneelle ei mahdu ladata enää yhtään uutta kuvaa... pitää siis kikkailla työkoneen ja kotikoneen välillä :/