tiistai 27. heinäkuuta 2010

Inception

Leonadro DiCaprion Inception on kaiken hehkutuksensa arvoinen elokuva. Kävin katsomassa sen tänään ja pidin siitä aivan hurjasti. Elokuva kesti 2,5 tuntia, mutta se tuntui paljon vähemmältä. Aika kului siivillä hienon toteutuksen parissa. Christopher Nolan on loistava käsikirjoittaja-ohjaaja.

Tarinahan kertoo unimaailmasta ja siitä mitä kaikkea hurjaa ja huikeaa siellä voi tapahtua. Sen enempää en paljasta. "You have to see it for yourself".

Leonardon lisäksi leffaa tähdittää Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, Marion Cotillard ja Cillian Murphy.

Älä vuokraa tätä elokuvaa, vaan mene katsomaan se teattereihin. Tarina vaatii ison screenin ja laadukkaan äänentoiston, muuten kokemus ei ole täydellinen.

Vaikka Inceptionia oli hehkutettu etukäteen, menin silti katsomaan elokuvaa odottamatta liikoja, odottamatta mitään. Yleensä nimittäin liiallinen hehkutus nostattaa odotukset niin korkealle, että leffa onkin katsojalle pettymys. Suosittelen siis unohtamaan kaikki hehkutukset ja menemään katsomaan Inceptionin mieli tyhjänä, mitään odottamatta. Ja mahdollisimman äkkiä.

7 kommenttia:

Marge kirjoitti...

Must see!!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Se musiikki oli huimaa! Ehdottomasti ison valkokankaan leffa, toivottavasti nekin jotka ei ikinä käy leffassa kävisivät katsomassa edes tämän ;O)

Chatrin kirjoitti...

Marge: kyllä, ehdottomasti!

Mikaela: niin oli! ei samaa fiilistä sais kotona mitenkään.

ps. nyt riesanani oli kuherteleva pariskunta, jossa naisosapuoli ei pysynyt hetkeäkään paikallaan, eikä tuntunut seuraavan leffaa ollenkaan. he myös puhuivat, mutta se ei onneksi kuulunut paikalleni, mutta näin suunliikkeitä. Kännykkää oli tietenkin räplättävä monesti. He myös joivat kolme tölkillistä jotain juomaa, jonka epäilen olleen karpalolonkkua. joo, kuulit oikein. leffasalista on tullut paikka dokaamiselle, kuhertelulle ja juttelulle. Koska onhan siellä viileä näin kuumalla kesäilmalla...

Anonyymi kirjoitti...

Ei helvetti, mikä ihmisiä vaivaa?

Chatrin kirjoitti...

Mikaela: beats me? oisko se vapaakasvatus? :/

Piparkakkutyttö kirjoitti...

Inception oli kyllä hieno elokuva. Visuaalista karkkia parhaimmillaan!

Chatrin kirjoitti...

Piparkakkutyttö: kiva, kun eksyit tänne taas :) Inception oli loistava!