lauantai 24. heinäkuuta 2010

Puuhailtua

Kesä on ollut ihanaa aikaa ja tosiaan on tullut tehtyä paljon muutakin, kun käytyä Kreetalla. Loma alkoi käynnillä Sokoksella, josta ostin kaikkea tarpeellista lomamatkaa varten, kuten aurinkovoidetta ja Savetteja.

Pakko oli ottaa kuva Sokoksen kesäankoista.

Sitten tein ainin ohjeen mukaan mansikkajuomaa, mikä oli todella hyvää! Kuvani vaan näyttää karummalta kuin ainin, sillä käytin valkoisen sokerin sijaan intiaanisokeria, mikä ei ehkä ole mitään kovin esteettistä.. hih.

Smoothiet kuuluvat myöskin hellepäiviin ja niitä on tullut juotua jonkun verran. Tänään on pitkästä aikaa kylmä ja syksyinen ilma, joten smoothiet vaihtuivat saunailuksi.

Musen konsertissa käytiin maanantaina, ja oli loistavaa nähdä taas pojat lavalla. Huomasin jossain vaiheessa jälleen ihmetteleväni kuinka voi olla mahdollista, että kukaan osaa soittaa ja laulaa livenä niin hyvin. Aivan uskomattoman lahjakkaita miehiä. Harmi vaan, kun hurmiotamme haittasi hieman makkaraperunoita mussutteleva kaapin kokoinen ja järkkymätön miesmöhkäle, sekä toisiaan hipelöivät, muita ihmisiä päin peruuttavat vastarakastuneet.

Musen jatkot Teerenpelissä, Lempi Puolukkaa ja Sulamia, totta kai.

Siitä heti seuraavana päivänä pyrähdin Riehun ja Annan kanssa lähimökillä. Anna teki meille savustuspussissa aivan mahtavan makuista lohta ja perunoita. Lisänä fetasalaattia ja kermaviilisoossia,

jota nautimme näissä maisemissa.

Illalla kippistettiin, rupateltiin, saunottiin ja laulettiin Singstaria aamuaikaiseen asti. Kylläpä teki hyvää.

Torstaina vietin Leenanpäivää, kun ystäväni järjesti puistopiknikit nimensä kunniaksi.

Tarjolla oli marenkikakkua ja amerikkalaisia chocolate-chip-cookieseja sekä kahvia, vichyä ja skumppaa. Ja vähän sipsukoita.Ilta oli jo myöhä, kun kotiin raahauduin. Illalla ilmassa alkoi olla jo syksyn tuntua, jonka huomasin eka kerran tänä vuonna.

Onneksi kesän tuntua sai maistaa heti seuraavana päivänä, kun käväisin Lintsillä siskoni ja hänen miehensä kanssa.

Aamupalaksi söin pehmiksen.

Hu-huu!
Sitten jaksoikin nuijia pölkkyjä oikein olan takaa. Innostuttiin pelistä ja palkinnoista niin kovasti, että taidettiin hakata noita yhteensä viisi kertaa. Kolme kertaa voitin, ja sain kaikenväriset chihuahuat kasaan: vaaleanpunainen, pinkki ja sininen.

Siskoni on hyvin isosti raskaana, joten laitteisiin ei juurikaan menty. Ostettiin Lintsikisa-vihkoset ja pelattiin noita pelejä. Voitin myös Derbyssä ja palkintona oli pikkuhevospehmolelu. Ostettiin myös yhteensä kuusi laitelippua, ja käytiin läpi ne laitteet mihin kunkin oli päästävä.

Lanko halusi Kieppiin, joten hän käväisi siinä, kun me siskon kanssa otettiin kuvia. Minä halusin Linnunrataan, johon lanko tuli seuraksi ja sitten käytiin kaikki yhdessä Hurjakurussa, koska sinne pystyi tulla ison mahankin kanssa.

Välipalaksi vinksallaan olevaa hattaraa ja ruoaksi ranskalaisia.

Päivän asukuva: Kreetalta ostettu hippimekko.

Siinäpä päivä Linnanmäellä. Olisi kiva päästä vielä uudestaan tänä vuonna, siten että kävisi kunnolla laitteissakin. Jää nähtäväksi.

Tämä on taas näitä päiviä, kun tekstin tuottaminen on vaikeaa. Sain kuitenkin postauksen kirjoitettua loppuun ja ihan kohta siirryn Donnie Darkon ihmeelliseen maailmaan (fst5 klo 21:30)

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muse oli loistava. Minulle taas kävi niin että vieressämme seisoi neljän hengen sekaporukka joka PUHUI koko keikan ajan muita asioita! Siis mitvit!! Menkää kotiinne saamari pälättämään...tungoksessa oli hankala siirtyä muualle mutta kostoksi lauloin sitten ihan täysillä epävireisellä äänelläni niiden tyyppien korvaan ihan täysillä..

Chatrin kirjoitti...

Mikaela: no on se nyt kerpele! en yhtään ymmärrä tuollaisia ihmisiä. ilmeisesti heillä on liikaa rahaa ja jonnekin se on syydettävä. todellakin menisivät kotiinsa pälättämään, muhinoimaan ja makkaraperunoita syömään!!

Marika kirjoitti...

Tuosta Mikaelan viestistä tuli mieleen, että joillain tuntuu tosiaan olevan ihan liikaa rahaa. Eniten ärsyttää ne ketkä tulevat elokuviin räpläilemään kännyköitään, supsuttelemaan ja kikattelemaan. V*ttu haloo toiset haluaisi katsoa sitä elokuvaa?!

Sä olet kyllä puuhaillut vaikka mitä! Mökkielämä kuulostaa aivan mainiolta.. :)

Little M kirjoitti...

Ihan kesäfiilis näissä kuvissa. Pehmis vaan on parasta kuin myös salaatti ja kermaviilisoossi.

Mullekin tuli syys-olo tässä eräänä päivänä kun illalla satoi ja oli vähän harmaampaa.

Chatrin kirjoitti...

Marika: no tänään koin taas just tota. miinus kikattelu. mutta supsutettiin, pusutettiin ja räpläiltiin kännyköitä. en mä tajua.

Little M: Pehmis on ihan parasta! *kuola*
ei vielä syksyä jooko? sniif.