maanantai 26. heinäkuuta 2010

Lisää lomakertomusta

Aamu alkaa aamupalalla: leipää, hedelmää, kahvia ja cokista.

Sitten rannalle tyrskyjä katselemaan. Oli nimittäin niin, että kuutena päivänä päästiin uimaan, mutta seitsemäntenä päivänä aallot olivat niin korkeat, että rannalla oli punainen lippu ja uimakielto. Käytiin silti rantavedessä seisomassa ja jalkoja vilvoittelemassa.

Vikana päivänä oltiin rannalla puolikymmenen maissa, jolloin rantatuolit oli tyhjänä ja sai vapaasti valita oman paikkansa.

Taka-alalla näkyvällä saarella elää kri-kri vuohia.

Jokapäiväinen must-have oli frappe with ice cream, eli kylmäkahvi vaniljajätskillä. Ihan ehdoton "mun juttu".

Ja tietysti sitä tulee aurinkoa palvoessa nälkäkin, joten miten olisi vaikka kreikkalainen salaatti?

Yleensä tosin vedettiin vegetarian toastit (tomaatti-punasipuli-paprika-oliivi-feta) nassuun ja painuttiin takaisin rantatuolille ruokalevolle.

Tuonne kun pääsis nyt takaisin. Viimeisestä auringonottotuokiosta on jo hyvän aikaa. Rusketus alkaa kaikota ja sehän ei käy päinsä. En halua mennä takaisin töihin valkoisena ja kuulla siitä jälleen kerran ihania huomautuksia, kuten "ootpas sä valkoinen, oletko ollut koko loman sisällä?". Taidanpa painua partsille vähäksi aikaa uv-säteilyjä vastaanottamaan...

4 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Minä olen ollut pienestä asti todella valkoinen ja sellaisena myös pysyn - eli en rusketu. Nyt 28 vuoden elämisen jälkeen on sentään käsivarret ihan vähän alkaneet ruskettua!

Vaikka koko kesän hillun kädet paljaana, niin siltikin vaikka kohta vaihtuu jo elokuuksi, niin mun käsivarret ovat sellaiset, kuin monilla muilla ihmisillä on talviaikaan.

Tutut on jo tottunut mun ihmeelliseen valkoihooni, joten jos kävisikin niin että yhtäkkiä ruskettuisin, niin ihmisten leuat luultavasti loksahtaisivat lattiaan! "Herrrttinen, mitä sulle on tapahtunut?!" :D

Marge kirjoitti...

Voi haikeus, miten nää kuvat on ihania. Tuollaiselle lomalle minäkin tahdon! :)

Tincali kirjoitti...

Nam, ihan saman näköinen salaatti kuin mekin syötiin Rodoksella. Tuo aamupalakin näyttää herkulta. :P

Me käytiin uimassa lopulta vain kaksi kertaa rannalla ja yhden kerran hotellin altaalla. Tuulisella rannalla aallot heitteli niin, ettei siellä uskaltanut kauan pulikoida, mutta Ellillä viihdyttiin pitkään vedessä.

Chatrin kirjoitti...

Marika: virn ;) sä olet siis valkoinen ja turha on muuksi muuttua! onneksi sulla on ymmärtäväinen lähipiiri. On oikeesti perin v*ttumaista, kun joku luulee sairaaksi tms.

Marge: mäkin haluaisin uudestaan! ulkomaalomailu on niin kivaa.

Tincali: no hitsin aallot! meressä lilluminen on kivaa :) mutta onneksi kreikassa on paljon muutakin tekemistä.