tiistai 27. heinäkuuta 2010

Matka pakettiin

Aika saada Kreetan lomakertomus loppuunsa. Kuten kaikki on varmaan jo huomanneetkin, olen ollut hieman lomalla myös bloggailusta, joten stoorien kertomiset on vähän pirstaloituneet. Tässä kuitenkin loput kuvat ja höpötykset.

Kesken kuuman illan on mukava pysähtyä kuppilaan virkistävälle drinksulle. Valittiin ihan alkoholittomat juomat, minulle banaanipirtelö ja kaverille tuorepuristettua appelsiinimehua. On sillä kyllä ero tarjotaanko mehu pelkästä tavallisesta lasista, vai hienommasta lasista koristeiden ja hedelmäviipaleen kera.

Nämä kuvat on vikalta illalta, kun käveltiin ensin Agia Marinaan ja sitten Plataniakseen kaupoille.


Hiusteni väri vaaleni ihan huimasti tuon viikon aikana, vaikka käytinkin aurinkoa ottaessa aina huivia päässä. Kampaajalta lähtiessä se oli tummanruskea ja nyt se on jo melkein yhtä vaalea, kuin ennen kampaamokäyntiä. Mutta täytyy sanoa, että tykkään kyllä tästä väristä mikä mulla nyt on. Pehmeä ruskea, jossa vaaleita raitoja.

Tuliaisiksi kotiin toin viinaksia, karkkia ja hienon kaulakorun. Ystävät sai mm. oliivisaippuaa, yrttejä ja söpön purkin luomuoliiviöljyä.

Sen pituinen se. Finally.

3 kommenttia:

Tincali kirjoitti...

Saman näköisiä drinksuja kuin meilläkin pöydässä esiintyi, tosin olivat sitä alkollista puolta. ;D Illalla sai vielä hienosti tähtisadetikulla varustettuja versioita.

Yllättäen meni meilläkin tulkut tuonne karkki- ja alkoholipuolelle. Olisihan siellä kauppoja riittänyt, mutta helle vei shoppailuinnon ja voimat.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat nuo sinun hiukset, tosi hyvän väriset :) itsellä on vaalea tukka ollut jo kauan mutta ruskeaa on alkanut tehdä mieli.. en vaan tiiä uskallanko :D ja kivoja lomakuvia ja kertomuksia!
-Sapa

Chatrin kirjoitti...

Tincali: uu, tähtisadetikkuja! :D

Sapa: kiitti, ne on vielä vaalentuneet tuosta kuvasta tosin. suosittelen kokeilemaan kaikkea uutta tukkaan! Aina saa muutettua takaisin jos ei tykkääkään. kiva, että kertomukset kelpaavat =)