torstai 3. helmikuuta 2011

Kevättä rinnassa


Voin kertoa teille nyt jotain todella harvinaislaatuista. Kaikkihan siis varmaan jo tietää, että olen todella laiska mitä tulee urheiluun? Niin se kevät (tai edes vähän sinne päin) vaikuttaa meikäläiseen, että koska jo kahtena päivänä on ollut valoisaa töistä kotiin lähtiessä, olen päättänyt KÄVELLÄ kotiin. Pimeän aikaan ei tulisi mieleenkään, mutta mikäs siinä valosalla, kun näkee eteensäkin. Niin, eikä tässä vielä kaikki; tänään päätin myös kävellä töihin. Musta on tullu ihan urheiluhullu, hehheh.

Mutta itestäni oon ylpeä ja se on tärkeintä.


4 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Mainiota! Saa vähän happea ja raikasta ilmaa. :)

Tincali kirjoitti...

Hyvä! Muistelen kummeksuen aikaa, jolloin kävelin aina innoissani töistä kotiin (myös -30 asteen pakkasessa), kun pääsin eri aikaan pois kuin hani. Olisi kävely vieläkin välillä mukavaa, mutta pelkään todella paljon huimauksen iskemistä niskajumin takia. Se on vienyt innon. Ehkä keväällä taas saisi pyörän alle. :)

E kirjoitti...

Hyvähyvä! Tulihan se kipinä sieltä, vaikka epäilit ettet sellaista löydä.

Chatrin kirjoitti...

Riehu: jep :)

Tincali: no hullu! -30 asteessa mua ei sais sängystä ylös ;) tänään oli ihan hirmu liukasta, meninkin ratikalla töihin. tulis jo kevät ja asfaltti!

E: joo, hyötyliikunta kunniaan. Ulkoiluun/urheiluun erikseen lähteminen on edelleen vaikeeta. Keväällä otan varmaan tavaksi kävellä ihan joka päivä töihin tai töistä takas.