tiistai 1. helmikuuta 2011

Projekti käynnissä

Oon yhen sortin projekti-ihminen. Ennen mulla oli aina joku projekti käynnissä ja olen nähtävästi elvyttänyt tämän harrastuksen. Tällä hetkellä mulla on menossa Operaatio: keittiön kaappien vetimien vaihtaminen. (ei yhtään pidempiä nimiä näillä mun projekteilla).

Tämmöiset karmeat puiset vetimet on mun mielestä, no, ihan karmeita. Ja tällaiset vetimet on kaikissa kaapeissa ja laatikoissa mun kämpässä. Yhteensä 24 kpl. Meinasin alunperin vaihtaa kaikki vetimet, mutta ettei budjetti ylittyisi, päätin vaihtaa vaan keittiön kaappien ilmeen freesimpään.

Hankin ruotsalaisesta ystävästämme, Ikeasta, metallisia vetimiä 18 kpl. Kaikki tosiaan keittiöön, siellä on ihan kivasti säilytystilaa. Sain projektin aloitettua, mutta päätin jatkaa loppuun kunhan saan lainaan poran ja sähköisen ruuvinvääntimen. Nuo kuvassa näkyvät kaksi vedintä vaihdoin manuaalisesti ja se oli liian työlästä -> piti isontaa ruuvin aukkoja ja koska mulla ei ole poraa, isonsin reiät ruuvimeisselillä. Väänsin, väänsin ja väänsin. No eihän siinä ollut mitään järkeä. Mutta eikö olekin paljon hienommat nuo metalliset vetimet? Niiden look on vähän tuollainen antiikkinen. Mieluummin antiikkia, kun 80-lukua. Se on yks mun monista motoista.

Projekti jatkuu ja laitan näytille lopputuloksen, kun saan operaation päätökseen.

8 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Loistava valinta. Täydellinen.
Eikä ainakaan siksi että meilläkin on samanlaiset. Niih..

Milloin sä näytät meille lisää sun kodista kuvia?

aini kirjoitti...

Mulla on kans aina Operaatioita ja Projekteja kotona meneillään ja mikäpä oikeesti oliskaan parempaa kuin oman asumismukavuuden parantaminen, ei mikään! :)

Anonyymi kirjoitti...

vedinvaihto ;O)

Chatrin kirjoitti...

Sanna: kiitos ;) josko viikonloppuna tulisi valoisan aikaan otettua lisää kuvia.

aini: projekteista tulee semmonen kiva olo :) paitsi joskus ahdistaa jos ei saa jotain päätökseen. mutta muuten on mukavaa, kun on puuhaa.

Mikaela: voi sen noinkin sanoa ;)

E kirjoitti...

Hyvältä näyttää!

I hate early mornings kirjoitti...

Noi uudet kahvat näyttää kylllä tuhat kertaa paremmalta kun ne puiset :)

I hate early mornings kirjoitti...

Noi uudet kahvat näyttää kylllä tuhat kertaa paremmalta kun ne puiset :)

Chatrin kirjoitti...

E: thanx!
I hate early mornings: no eikös! pikkujuttuja pystyy parantamaan vuokrakämpässäkin. :)