maanantai 14. helmikuuta 2011

Laiska viikonloppu


Viikonloppu alkoi kollegan läksäreillä, vähän pubeilua, keilausta ja tapaksia. Vaikka en rillutellutkaan myöhään olo oli lauantaina väsynyt ja vaikka suunnittelin meneväni leffaan, en vaan yksinkertaisesti jaksanut nousta sohvalta. Katsoin sitten digiboxin antia (mm. Dark Water ja Pushing Tin) ja tein riisisuklaata (koska en jaksanut mennä kauppaankaan).

Sunnuntaina ystävä soitti ja sai minut ylös sohvalta. Käytiin Jäähallin kirppiksellä sekä Kaivarin Kanuunassa, joskaan en löytänyt mitään. Mahat syötiin täyteen Memphisissä. Olen ollut hyvin pettynyt Memphisiin jo pitkään, siellä laski taso vuosi vuodelta, enkä siitä syystä ole vähän yli vuoteen Mempparissa käynytkään. Nyt kuitenkin annoin uuden mahdollisuuden ja Chevré sandwich oli taivaallista! Nam.

Loppusunnuntai kului sitten taas sohvalla, koska kyllähän sitä pitää relata ennen työviikon alkua.

Mussukkaista ystävänpäivän iltaa ja aurinkoista pakkasviikkoa!

9 kommenttia:

aini kirjoitti...

Kuulostaa ihanan rennolta viikonlopulta! Ja toi riisisuklaa on niin hyvää ja nostalgista kamaa, tehtiin aina sillon peruskouluikäisenä tota herkkua kun ei ollut suklaata kaapissa, on namia:)

E kirjoitti...

Hyvää ystävänpäivää!

akissfromthepast kirjoitti...

mukavaa ystävänpäivää sinulle ompputarhalaiseni!
kauhea suklaan himo iskee noista sun kuvista. pitää katsella vaan noita kukkia =)

bubble kirjoitti...

Kuulostaa ihanan löysältä viikonlopulta :) Mullakin oli sellainen, pitkästä aikaa, oikeastaan vähän vahingossa. En oikein voinut sille mitään, että jäin koneelle miksailemaan musiikia kahdeksaksi tunniksi, vaikka piti tehdä ihan muuta :P

Vielä ehtii toivottaa hyvää ystävänpäivää! ^__^

Chatrin kirjoitti...

aini: riisisuklaat on tosiaan nostalgisia. peruskouluikäsenä mekin tehtiin noita ja paljon!

E: samoin sulle :)

akissfromthepast: ompputarhalainen :) tietkö, mä aina puhun blogistani Ompputarhana ja oonki miettiny, et pitäiskö taas vaihtaa blogin nimeä ja tällä kertaa Ompputarhaks....? pitää miettiä.

bubble: välillä vaan jumittaa, eikä se mitään haittaa! pitää tehä sitä mitä haluaa eikä sitä mitä pitäis ;)

Noora kirjoitti...

Heips! Laiska kommentoija, mutta blogisi innokas lukija ilmoittautuu. Sinulle on tunnustus blogissani :)

Chatrin kirjoitti...

Noora: siis mitä ihmettä, sä bloggaat taas, etkä oo mitään sanonu ;) Kiitos tosi paljon tunnustuksesta, tuun heti sun blogiin!

akissfromthepast kirjoitti...

Joo. ompputarha on aika hieno. helmiä ja pippuriakin on aika hieno. mutta enemmän tästä mulle ainakin kuvastuu ompputarha...en tiedä. :) helmiä ompputarhasta? pippuria? tässä on vähän kaikkea :D

no mulla on taas tuo suukko menneisyydestä. vangitseeko liiaksi vintageen..mene ja tiedä. mun blogin nimi olis pittänyt olla "sitä sun tätä" tai "sekametelisoppaa" :D

Chatrin kirjoitti...

akissfromthepast: no nimenomaan, ei sillä nimellä niin väliä. sekametelisoppaa parhaimmillaan!