maanantai 8. helmikuuta 2010

Teemaviikon 6. asu, leffa ja laskiaispullat

Lauantaina kävin leffassa ja treffasin Riehua tässä outfitissä. Leffahan oli siis Twilight: Uusikuu ja tykkäsin kovasti. Mikäpä ei olisi tykkäämistä susissa, vampyyreissa ja ah, niin raastavassa rakkaustarinassa? Oli mukava käydä yksin leffassa, siitä taitaakin tulla mun juttu, jos ei ole varteenotettavaa seuraa saatavilla. Onneksi on muuten keksitty sarjaliput, koska kuka hullu maksaa leffalipusta 11,50 euroa? Ihan sickiä.

Leffan jälkeen treffasin tosiaan Riehua kahvin, suolaisen ja pikkumakean merkeissä, höystettynä kolmen tunnin puhevyöryllä. Ei oltu nähty viikkoon, joten juteltavaa riitti ja olisi riittänyt vielä pidempäänkin.

Perjantaina oli Runebergin päivä ja hänen nimikko torttujaan onkin näkynyt kaikkialla. Minä satun olemaan niille allerginen, sillä ne sisältävät mantelia. Söin siis senkin edestä eilen laskiaispullia, kun kävimme vanhemmillani sunnuntaikyläilemässä. Niin, siis neljä laskiaispullaa ja juustokakkua ruoan päälle, kyllä maistui hyviltä!

10 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Runebergintortut on jotain niin järkyttävän kamalaa, että kyllä niille nyt kannattaakin olla allerginen! :)

Alma kirjoitti...

Laskiaispullat onkin parempia, joten älä murehdi, ei haittaa! Vähänkö ihanaa, et ootte Riehun kanssa saaneet pulputella oikein olan takaa. Teidän pitää ottaa vakioksi treffit kerran viikossa, koska muuten ette jaksa puhu kaikkia asioita läpi! Siis jos näkisitte harvemmin.

E kirjoitti...

Pakko jättää kommentti kun satuin tutun nimesi huomaamaan erään seuraamani blogin kommenttilootassa. Tulin tsekkamaan oletko sama henkilö ja olethan sinä. Näin on siis blogimaailmakin pieni. Kiva tutustua blogiisi.

Marge kirjoitti...

Vähänkö täällä oli paljon lukemattomia postauksia, kun jälleen ehdin kunnolla blogimaailman pariin. Kivoja asuja! :)

Chatrin kirjoitti...

Marika: okei, no sitten =)

Alma: laskiaispullat on kyllä ihania, söin eilen taas yhden lisää ;) Treffit kerran viikkoon kuulostaa hyvältä, ollaan sitä jo vähän mietitykin.

Missy E: katos E:tä! Tervetuloa blogini pariin. Teen kohta vastavierailun.

Marge: joo, mulla on kunnon blogi-into päällä nyt, joten kirjotuksia tulee suurinpiirtein joka päivä :) ja kiitos :)

Helinä Laajalahti kirjoitti...

Minä näin jossain ruokalehdessä (Pirkka tai Yhteishyvän vastaava) ohjeen suklaisista laskiaispullista! Ja siitä lähtien olen suklaafanina himoinnut sellaisia, mutta vielä en ole suostunut antamaan itselleni periksi tehdä niitä (pitäisi muutama kilo saada ennen Vegasin reissua pois).

Viikonlopun leffalipun hinta on kyllä ihan törkeä. Onneksi on sarjalippuja - normaalihintaa en ole maksanut vuosikausiin :)

Chatrin kirjoitti...

Päivi: Yhteishyvän Ruokamaailmassa minäkin sellaisen näin ja kyllä heräsi mielenkiinto.. Seuraavaksi ajattelin kuitenkin tehdä Brownieseja, slurps. Sä saatkin halutessasi kohta aitoja amerikkalaisia brownieseja *kade*

Cherry/Kirsi kirjoitti...

Ihana asu! Vaikka onkin simppeli niin heti iski silmään :) Tosi hyvänväriset noi legginssit(?)!

Olen myös käynyt paljon yksin leffassa, se on oikeestaan tosi kivaa :) Eihän siellä kenenkään kanssa jutella kuitenkaan.. liput on tosiaan hirveen hintasia!!

Riehu kirjoitti...

Oli kyllä niin mukava nähdä hehheh, viikon tauon jälkeen ja kaiken lisäks sä paransit mut siitä saakelin flunssasta!! Nauroin tolle Pupulle, ekassa kuvassa kattoo nätisti kameraan (mainio lisäkoriste kuvaan muuten) ja toisessa kuvassa että "äh, lopeta jo, monta sä otat..." :D

Chatrin kirjoitti...

Cherry: kiitos paljon ja jep, farkkuleggarit ne on :)
Yksin leffassa käymisessä on myös se hyvä puoli, että ei tarvitse pelata kenenkään toisen aikataulun kanssa vaan voi mennä silloin kun itse haluaa =)

Riehu: toi on musta vieläkin niin hauskaa, että paransin sut :D

Mäkin kiinnitin Pupuun huomiota, se oli just niin sellanen, et "mitä sä nyt riehut siinä, rauhotu". Ja joo, varmaan 10 kuvaa tuli otettua :D