torstai 27. elokuuta 2009

Hyvää paprikasta

Satuinpahan tekemään tässä yksi päivä täytettyjä paprikoita. Tällä kertaa en laittanut täytteeksi riisiä enkä tuorejuustoa vaan sipulia, valkosipulia, oliivia, ricotta-juustoa, mozzarellajuustoa, kesäkurpitsaa sekä timjamia. Uunissa 225° n. 20 minuuttia.

10 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Oih, lainaan reseptiä heti, kun saan jonkun kasvissyöjäkaverin kylään. He taitavat kaikki olla riisiseoksiin ihan kyllästyneitä.:)

Chatrin kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Chatrin kirjoitti...

Alma: suosittelen ricottan sijaan feta-/salaattijuustoa, tulis varmaan vielä parempia =) Koklaa myös tarjota alkupalana lihansyöjille, hih.

Keke kirjoitti...

Vaikka mä en tykkkää nirsona paprikasta ni voi hitsi ku noi näyttää hyvältä. Varmaan ihan onskuna söisin noita. Sä se jaksat kokkailla kaikkee ihanaa. Mä tunnen itteni niin lusmuks jauhelihamuussieni kanssa==)=)=)

Sanna kirjoitti...

NAM!!! Pakko koklata!

Riehu kirjoitti...

Oi, aivan tosi herkullisilta nayttaa! Mina sain juuri viinilasin kateeni ja pojat duunaavat alakerrassa tacoja illalliseksi, mmmm. :)

-SL kirjoitti...

nam! minäkin tein juuri täytetyt paprikat tänään :D

Chatrin kirjoitti...

Keke: kiitti :) kokkailukärpänen iskee aina aika ajoin.

MissB: kokeilitko jo? :)

Riehu: oih, nam. tacoja voiskin tehdä vaikka ens viikonloppuna...

SL: jeij! mitäs reseptiä käytit?

Marge kirjoitti...

Taas tuollaista herkkua! :))

Chatrin kirjoitti...

Marge: :D