sunnuntai 19. syyskuuta 2010

When in London

kuvat voi klikata isommaksi

Lontoossa oli ihanata. Hotelli sijaitsi aivan Kensington Gardens puiston vieressä ja oli taatusti torakka-vapaa. Kylppärissä oli jopa paksut kylpytakit ja tilpehööriä jos jonkinlaista. Hotellia vastapäätä oli kahviloita ja pubeja ja lähellä sijaitsi myös kaikki tarvittavat kaupat, kuten Boots, American Apparel, Diesel, Urban Outfitters, Topshop... Ekana iltana käytiin syömässä pubiruokaa, minun valintani oli Home Made Mean Bean Chili Burger. Pakko oli valita ruoka, jolla on noin söpö nimi.

Perjantaina käveltiin ympäri Lontoota yli 12 tuntia. Jalat huusi hoosiannaa, kun vihdoin illan päätteeksi pääsi sänkyyn nostamaan jalat ylös. Kierrettiin perus Piccadilly Circus, Westminster Abbey, Trafalgar Square, Big Ben, London Eye.. Pyörittiin jossain Waterloossakin, Food Streetillä, käytiin Tate museon pihalla toteamassa, että siellä oli palohälytys/harjoitus, joten jatkettiin matkaa ja tehtiin välistoppi pubiin.


Pikkukujia talsiessamme erittäin pitkä mies pysäytti meidät ja sai puhuttua sisään johonkin vankilamuseoon. En kuollaksenikaan muista museon nimeä, mutta se oli ihan harmiton ja hauska lisä reissuun. Olisin myös kovasti halunnut Madame Tussauds museoon, mutta muut ei oikeen innostuneet ja hintakin oli suht tyyris. Sain kuitenkin otettua Pavarottista kuvan.

Mutta sitten - lempipaikakseni osoittautui ihana Borough Market. Siellä oli jos jonkinlaista kojua, kaikille jotakin. Eniten vietettiin aikaa ihanassa siiderikojussa, josta sai aivan happaman omppumehun makuista siideriä, myös shampanjan muodossa.

Nam nam!
Illalla huitelimme vielä Sohossa drinksuilla ja Covent Gardenissa illallisella. Pitkä päivä vei osasta porukkaa mehut ja suuntasimme hotellille, muiden jatkaessa iltaa yöhön asti.

Lauantaina päivä jatkui aamiaisen jälkeen Portobello Road marketin ihanissa kaupoissa.


Voisin myös ihastella noita värikkäitä taloja päivästä toiseen. Voi kun Suomessakin olisi enemmän värikkäitä taloja. Piristäisivät kivasti talvellakin.


Tuolta Oi! laukkukaupasta ostimme Riehun kanssa söpöset laukut, omani tulen esittelemään myöhemmässä postauksessa.

Musesta kattava selostus Riehun blogissa klik. En osaisi selittää paremmin.

Juttu jatkuu...

10 kommenttia:

nooruska kirjoitti...

Ihania matkakuvia ja reissu kuulostaa upealta!

Mäkin kaipaisin suomeen enemmän värikkäitä taloja!

Anonyymi kirjoitti...

Portobello on paha paikka, siellä menettää aikansa ja rahansa. Kiva kuulla että reissu oli onnistunut, tahtoo niin itsekin TAAS Lontooseen ;O)

Chatrin kirjoitti...

Nooruska: kiitti, hubaa oli! värikkäät talot olis bueno. mulle vaaleanpunainen, kiitos.

Mikaela: seuraavaksi tutkinnassa Camden Market. Portobellolla käyty nyt kaksi kertaa, joten seuraavaks jotain eriä :) ja kyllä, seuraavaa reissua jo suunnittelen.

Riehu kirjoitti...

Kiva juttu kivasta reissusta! Huippu toi kuva missä me kaikki muut tutkitaan ilmeisesti karttaa.. :D

Unknown kirjoitti...

Kiva lukea missä kaikkialla olette liikkuneet =) Minä kun asuin Lontoossa niin on monet paikat tuttuja =) Covent garden on yks lemppari paikka!

June kirjoitti...

Huokaus. Ei muuta voi sanoa. Lontoo ♥

aini kirjoitti...

Siis aivan ihanan kuuloinen reissu! :) Viikko on siitä ihana matkanpituus, että ehtii rauhassa katsella ja kierrellä eikä tarvi kauheessa kiiressä laukata paikasta toiseen. Ja lisäksi ennättää ihan superpaljon asioita:)

Chatrin kirjoitti...

Riehu: se kuva on paras, harmi kun niin pienenä tässä jutussa..

Sort of Pink: ai sä oot asunut siellä! Covent oli söpö :)

bubble: ♥ :)

aini: viikko oli hyvä aika, mutta olisin voinut olla vielä toisenkin viikon ;) juttu jatkuu kohta...

Mari kirjoitti...

Vou! aivan mahtavan kuuloinen reissu ja mahtavia kuvia! Järkyttävää mikä matkakuume nousee näitä katsellessa! =)

Chatrin kirjoitti...

Marika: matka oli loistava ja voisin lähteä vaikka heti uudestaan!