lauantai 6. helmikuuta 2010

Teemaviikon viides asu

Mä olen sitten ovela kettu. Napsin eilen töissä lainakameralla pari kuvaa, kun oli sopiva hetki. Kamera on Lumixin pokkari (Panasonic), eikä yhtään mun mieleen. Tai sitten en vaan osaa käyttää moista epä-Canonia. Mun sanonta onkin With Canon, you can. Niin, että arvaatteko minkä merkkisen pokkarin omistan?

Haaveissa kunnon järjestelmäkamera, mutta jotain suosituksia moisista Canoneista haluaisin. Mikähän olisi paras malli tällaiselle, joka ei ole ammattikuvaaja, mutta ei silti halua halvinta mahdollista järkkäriä? Suosituksia otetaan vastaan.

Viimeistään hankin järkkärin ennen seuraavaa ulkomaanmatkaa. Ainakin ihan viimeistään, jos sinne Uuteen-Seelantiin pääsen ensi marraskuussa. Sitten meistä tuleekin varmaan erottamattomat. Valokuvauksestahan voisi tulla ihan harrastus. En tätä mun nykyistä räpsimistä nimittäin viitsi valokuvaukseksi kutsua..

Mutta nyt hipsin tekemään pirtelöä ja katsomaan kenties jotain elokuvaa. Hyvää viikonlopun jatkoa!

9 kommenttia:

Riehu kirjoitti...

Mä en osaa suositella, mä tyydyn ihan tuohon canonin peruspokkariin...en oo osannu vielä parempaakaan kaivata. :) Toi huivi on mun lemppari, piristää asun kun asun.

Kaitaliina kirjoitti...

Mullakin olisi haaveissa järkkäri nyt kun niitä on ilmestynyt lähipiiriin. Kuvanlaatu vaan on ihan omaa luokkaansa. Ehkä ensi vuonna..
ps. lisää teemaviikkoja:)

M kirjoitti...

Mites pokkarin ja järkkärin välimuoto: Canonin G11. Mahtuu käsilaukkuun ja paljon säätönappuloita, jos haluaa itse valotuksia yms säätää...

nooruska kirjoitti...

Canon ixus on ihan super, mutta järkkäreissä kallistun Nikonin puoleen. Ja tärkeintähän on, että runko on hyvä ja sitten voi vaikka hankkia paremman objektiivin. Tavis kuvaaja pärjää aika simppelillä kameralla.

Ihana asu taas!

Linnea kirjoitti...

Heippa!
Olen kiinnittänyt sinuun ja profiilikuvaan joidenkin "tuttujen" kommenttiboxeissa, ja nyt ajattelin tulla katsomaan mitä täältä löytyy. Pakko on kyllä nyt ihan erikseen kiittää tuosta kasvissose (menikö se sillä nimellä, apua unohdin jo) reseptistä! Keräilen näitä itse, olen vasta aloittelija, ja luen enemmän kuin mielenkiinnolla juuri tämänkaltaisia ruokajuttuja läpi.

Hassu juttu muuten, vaikka kasvojasi ei näy päivän asu kuvissa, onnistut välittämään silti jotenkin tosi suloisen kuvan =)

Anonyymi kirjoitti...

Mulla on Canon 1000D, lahjaksi saatu tosin, ei itsellä olisi varaa. En omaa minkäänasteista kykyä ottaa kuvia mutta nykyisistä koirakuvista päätellen sillä onnistuu huimalla nopeudelle menevän karvakorvankin kuvaaminen vaikken mitää hienouksia osaakaan. Moni kuulemma käyttää Canon 500 jonka itsekin olisin ostanut ellen olisi lahjaksi saanut ,O) Ja kyllä, se painaa eikä ole näppärä mutta aivan sama..

Chatrin kirjoitti...

Riehu: mä kaipaan järkkäriä syvästi :D Huivi on piriste, kiitos.

Kaitaliina: heti, kun pääsee käyttämään järkkäriä, niin nälkä kasvaa...

M: eeieieieiei. Pokkari on, joten järkkäri pitää saada. Ehkä sen jälkeen vielä välimuoto ;)

Nooruska: Onhan se Nikonkin hyvä, mutta kun oon fiksoitunut Canoneista ;) Ja kiitos :)

Linnea: Ole hyvä vaan! Lisää ruokapostauksia voit lukea tunnisteen 'kokkailu' alta. Ja kiitos paljon kommentistasi :)

Mikaela: kiitos vinkistä! Tosiaan ihan sama vaikka painaa, tulee vaan niin paljon parempia kuvia.
Ja kun pokkarikin löytyy, mitä voi kantaa mukana, silloin kun ei jaksa raahata järkkäriä niska vääränä... :)

Sanna kirjoitti...

Oon kuules pähkäillyt ihan saman asian kanssa.

Mä havittelen Canonin 1000. Samaa kuin Mikaelalla. On muutamissa paikoissa tarjouksessa 444e:lla.

Tietty minulla ei ole hajuakaan mikä mahtaisi olla hyvä kamera tämmöselle tositositosi amatöörille.
Mutta ärsyttää ettei kuvista tule kunnollisia kun kuvailee normi pokkarilla.

Tai sitten voi olla käyttäjässäkin vika.

Chatrin kirjoitti...

MissB: ok, eli Canon 500 tai 1000d :) Kyllä uskon, että järkkärillä tulee parempia kuvia kuin pokkarilla vaikka olis kuin amatööri kuvaaja :)