maanantai 13. joulukuuta 2010

Elämänmuutoksia

Olen miettinyt miten tämän kertoisin, missä vaiheessa, millä sanoilla ja kuinka tarkasti. Eihän se auta, kun läväyttää asia esille: me erottiin Miehen kanssa.

Olen siis tätä nykyä onnellinen sinkku, jolla on paljon käytännönjärjestelyitä edessä. Olin jo avautumassa teille aiheesta uuden asunnon löytäminen ja siitä miten vaikeaa se tulee varmasti olemaan koirallisena ihmisenä, joka on tottunut parempaan elintasoon remontoidussa, saunallisessa kolmiossa. Olisin myös ihmetellyt ja voivotellut asuntojen hintojen nousua ja kysellyt teiltä jos olisitte osanneet kertoa, että missä vaiheessa yksiöt ovat alkaneet maksaa n. 700 € / kk. Viimeksi kun olen asunut yksiössä, ovat vuokrat olleet sellaista 530-550 euroa.

Noh, eipähän tarvitse ainakaan tuosta asuntoasiasta valittaa: löysin jo uuden kämpän! Niin ne asiat vaan voi joskus lutviutua ilman paniikkia. Onhan se iso muutos vaihtaa kolmio yksiöön, mutta toisaalta odotan sitä innolla. Saapahan sisustettua oman pikkukodin juuri niin kuin haluaa. Hei, tulossa sisustuspostauksia!

On tässä silti vielä paljon kaikkea puuhaa ja järjestettävää ja muutettavaa ja hoidettavaa, eli antakaa anteeksi, jos postaustahti vähenee (niin kuin on tainnut jo tehdäkin). Kyllä mä sitten taas jatkan samaan malliin, kun olen saanut kaikki asiat järjestettyä ja hankittua mm. netin uuteen osoitteeseen. Ainiin ja tietokoneen!

28 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

;O(
Huoh, parisuhteet on persiistä, itse ajattelen joka toinen viikko että olisipa ihana asua yksin!
Yksiöt on TÖRKEEN kalliita, täällä Kalliossa jos haluaa ostaa yksiön niin se on 130-150 000 egeä johon lainaa ei saa kukaan normaali ihminen. Hinnat on hirveitä joten onneksi olkoon uudesta kämpästä. Ja minä ainakin odottelen innolla sisustuspostauksia, väännän täällä itsekin kämppää uusiksi joten inspiraatio on tervetullutta. Häntä pystyyn!!

Heidi kirjoitti...

Jaksamisia kaikkien järjestelyjen kanssa! Hommaa on varmaan valtavasti, mutta huikeeta että olet jo löytänyt uuden kodin. :) Täällä Tampereellakin yksiöiden hinnat on hirvittäviä jos haluaa asustella edes jollakin tavalla asiallisessa paikassa... Me kyllä jaksetaan odotella että saat elämäs järjestykseen, netin ja tietokoneen ja kaikki muutkin. Sisustuspostauksia jeee!!! :D

Sanna kirjoitti...

Whoot?!
Arvasin jo otsikosta (no shit sherlock) että jotain nyt on..

Ihana että löysit oman kämpän, siitä se lähtee taas. Uusi elämäntilanne josta varmasti löytyy kivoja puolia vaikka kuinka!

Noora kirjoitti...

Eiköhän me kaikki anneta anteeksi, jos sulla postaustahti vähän hiljenee :) Mitä sinkkuuden huonoihin puoliin tulee, olet selkeästi havainnut sen pahimman, eli asumisen kalleuden. Muuten tää sinkkuilu on ihan hauskaa puuhaa ainakin toisinaan. Tsemppiä!

Hanstu kirjoitti...

Tsemppiä uuteen!

Pidän asenteestasi :) Vaikka tuossa vaiheessa ois helppo jäädä möksöttämään, otat asian vastaan pää pystyssä... Tällaista tää elämä on. Onnea uuden kämpän johdosta, kaikesta hässäkästä huolimatta muuttaminen on kuitenkin aikasta kivaa :) Sisustuspostauksia odotellessa voitais yrittää eksyä taas kaffelle... Paitsi joulun takia ehditään sinne kyl tod.näk. vasta ens vuonna :D

aini kirjoitti...

Voi, olen tosi pahoillani!

Asuntojen hinnat todella on ihan hävyttömiä nykyään, onneksi löysit nopeasti oman pienen pesän:) Vaan se onkin sitten mukavaa kun voi laitella ihan oman mielen mukaan kaikki jutut, sisustaa ja tehdä mitä mieli tekee:) Kaikissa elämänmuodoissa on aina puolensa, sinkkuilussakin taitaaa olla tosi paljon kaikkea kivaa:)

Mutta tsemppiä hirmu paljon ja jaksamisia kaikkiin järjestelyihin:)

M kirjoitti...

Voi että, ikävä juttu :/ Ei muuta kuin eteenpäin vaan! Huippua, että oot löytänyt jo asunnon :) Siitä se lähtee. Ja ei tietenkään haittaa vaikka postaustahti hidastuu, pääasia ettet katoa kokonaan!!

Helinä Laajalahti kirjoitti...

No huh! Tsemppiä sulle hurjan paljon elämänmuutokseen! Täällä me ollaan edes virtuaalisesti tukena :)

Välillä sitä kieltämättä itsekin haaveilee, että olisipa ihana elää ihan vain yksin, ilman että olisi kukaan "hengittämässä niskaan". Saisi tehdä ihan sellaisia juttuja kuin itse haluaa ja milloin haluaa.

Hienoa, että asunto löytyi noinkin kivuttomasti :) jaksamista sinne!

i hate early mornings kirjoitti...

Jaksamista ja tsemppiä uuteen kotiin! Odotan innolla kaikkia sisustamis-kirjoituksia :)

Tiinatar kirjoitti...

Onnea uuteen elämänvaiheeseen :) Ole kiltti ja pidä meidät uteliaat ajan tasalla. Sun blogi on ihana ja sun elämä mielenkiintoista, joten toivottavasti nettiyhteysjutut yms. hoituvat nopsaa ;)

Riehu kirjoitti...

Uus vuos, uudet tuulet! Ja mähän oon sitten varannu jo sen sisustusassistentin paikan...(olis kotonakin miljoona projektia, mut helpommin tulee toista auttelemaan!) :)

Akissfromthepast kirjoitti...

aika jännä. tiiätkö mä jotenkin arvasin tän. jotenkin sun jutuista on jäänyt semmoiset fiilarit, että jotain tällaista muutosta on tulossa.. elämässä kääntyy uusi lehti. sehän on tavallaan mukavakin asia, kun sen oivaltaa jossain vaiheessa. ja uusi kotikin on jo niin uusi mullistus, että se on oikeastaan ihan jännääkin..aloittaa uudelleen, puhtaalta pöydältä. monia asoita vahvempana. Mukavaa jatkoa ja tzemppistä uuteen elämään! :)
ps: jo ootellaan tässä uusia postauksia :D

Henna kirjoitti...

Hei, ei muuta kuin tsemppiä ja voimia tulevaan muutokseen. Ihanaa, että asuntoasiat järjestyi noin helposti, on yksi huoli vähemmän.

Marge kirjoitti...

Tsemppiä kaikkeen uuteen ja tulevaan! Hienoa, että asuntoasiat järjestyivät nopeasti. Asunnot kun tosiaan täällä pääkaupunkiseudulla on päätä huimaavissa hinnoissa!

June kirjoitti...

Voih! Erot on aina kurjia, mutta tottakai jos niin tuntui paremmalta niin hyvä sitten :) Uudet asiat on kuitenkin aina kivoja, kuten just toi kämpän sisustaminen omalla tyylillä, ei kompromisseilla.. ;) Kuvia odotellessa siis! Mutta ota rauhassa kaikki aika mitä tarvitset, me uskolliset lukijat odotellaan täällä kyllä :) Ja siis ihan loistavaa, että kämppä löytyi noinkin äkkiä! Itsekin haaveilen vähän muutosta, siis tykkään tästä kyllä mutta haluaisin oman asunnon.. Mut kuten Mikaela sanoi, ihan turha haaveilla jos haluaa kantakaupungissa pysyä eikä voita lotossa :/ Huok.

Anyways, tsemppiä kaikkiin muutoksiin ja valoisaa joulun odotusta myös!!

Anonyymi kirjoitti...

olitteko naimisissa ihan?

Mari kirjoitti...

Täällähän olikin uutinen odottamassa.

No mutta, hienoa kun olet löytänyt uuden kämpän! Se on varmasti mukava tunne kun pääsee sisustelemaan uutta kotia mieleisekseen :)

Paljon tsemppiä kaikkiin hommiin!

Chatrin kirjoitti...

Kiitos kaikille hirmuisasti kommenteista!
Eroasiat ei ole koskaan mukavia, mutta olen silti erittäin tyytyväinen ratkaisuuni ja kuljen hymysuin kohti uutta vuotta ja uusia tuulia :)

Mikaela: odotan todella innolla tätä uutta käännettä elämässäni, uutta kämppää, aikaa yksin, jne. Meinasin ensin ostaa asunnon, mutta kamoon, näillä hinnoilla? harmi, kun en ole kroisos.

tiitiäinen: ihan hullua kyllä miten paljon joutuu nykyään pulittamaan asumisesta, huh. silti tosi kiva päästä tammikuussa uuteen kotiin :) voisko joku tehdä sen itse muuton mun puolesta?

Sanna: jees :) tällasia uutisia välillä. Olen kuitenkin iloinen.

Noora: kiva, kun jaksatte oottaa! tällä hetkellä ootan sinkkuilua, katotaan sit kuinka kauan se on kivaa..

Hanstu: muutan takaisin lähemmäs ihmisten ilmoja, joten treffailukin onnistuu helpommin. Ens vuonna sitten vi ses!

aini: ei tarvitse olla pahoillaan. tosiaan vaikka erot ei mukavia olekaan, niin päätös oli minun ja tulevaisuutta odotan innolla. pakkaaminen ja muuttaminen ei niinkään innosta... ;)

jatkuu....

Chatrin kirjoitti...

Marika: en tosiaan katoa kokonaan. Postausintokin varmaan vaan kasvaa, kun olen saanut uutta pesää vähän kasaan :)

Päivi: elämänmuutos on tervetullut, kiitos virtuaalituesta :)

i hate early mornings: kiitti, sisustuspostauksia tulee varmasti enemmän kuin tähän mennessä!

Tiinatar: kiitos ihanasta kommentista! tuli oikeen lämmin tunne sisälle :)

Riehu: you're hired! harmi että me ollaan kaks autotonta, mutta pitää hoitaa julkisilla nämäkin hankinnat :) kiva, kun tuut häärää mun kanssa kulti!

akissfromthepast: ai arvasit, sää oot meedio! :) todellakin kääntyy uusi lehti, uusi vuosikymmen ja uusi elämä ja sehän on vaan mukavaa!

Little M: vielä kun saisin konkreettisesti uuden kämpän avaimet ja pääsisin siivoamaan sinne ja ottamaan vähän mittoja, niin sais kunnolla törkättyä tätä asiaa eteenpäin. Onneksi koko ensi kuu aikaa muuttaa, niin ei tarvitse riehua tässä joulun alla.

Marge: mä olin niin huojentunut, kun tuo asunto hoitui niin äkkiä. saisinpa jo avaimet sinne...

bubble: kyllä tuntuu paremmalta :) eikä eroon liity mitään draamaa, ihan kavereina erotaan ja pidetään jatkossakin yhteyksiä. Tosiaan ihan oma asunto olis bueno, mutta ei näillä hinnoilla ja palkoilla. Ehkä joskus jonkun kanssa..

Anonyymi: ei sentäs, avopuolisoita. eikä onneksi ollut riitaisa ero.

Marika: jeps. osoitteenmuutoskorttejakin siis luvassa :)

Saija kirjoitti...

On tää elämä muuttuvaa kyllä tosiaan, mutta kunhan asioista näkee ne valoisat ja hyvät puolet ja päätöksiä tekee intuitiolla, niin kaikki sujuu parhain päin! Ihanaa että löysit kodin! Paljon onnea uuteen tilanteeseen!

nooruska kirjoitti...

Postaile kun ehdit ja tsemppiä. Kyseessä on toki valtava muutos, mutta sä oot niin ihanan valoisa tyyppi niin uskon, että et vaivu synkkyyteen.

Chatrin kirjoitti...

Saija: kiitos sanoistasi :) määkin pääsen nyt sitten muuttamaan. ei ole lautalattiaa, mutta laminaatti, eli parempi kuin joku harmaa muovimatto.

Nooruska: synkkyys kauaksi minusta, odotan muutosta vaan innolla :) toki tulee olemaan haikeitakin hetkiä, mutta päällisin puolin olen happy.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Tsemppiä elämän muutokseen, nokka kohti uusia tuulia vaan. :)
Ja varmasti tulet pärjäämään hyvin kahden koiran kanssa yksin, kokemuksella voin kertoa. :)

t. Sapa

Chatrin kirjoitti...

Sapa: kiitos :) itseasiassa annan toisen koiran miehelle, minusta reilua niin. Mutta otan varmaan jossain vaiheessa sitten toisen koiran Pupun seuraksi =)

Ravenwaves kirjoitti...

Voimia uuteen elämänvaiheeseen! Ja sisustuspostauksia odotetaan kärsivällisesti :)

Chatrin kirjoitti...

ravenwaves: kiitti! voisinpa pistää muutaman sisustuspostauksen vielä nykysestä kämpästä, kun se on kokonaan kasassa. harmi vaan, kun illalla on niin kamala ottaa pimeällä kuvia :/

Katri kirjoitti...

Voi että, tsemppiä!

Itseäni kohtasi sama kohtalo viime vuonna näihin samoihin aikoihin. Onneksi minäkin löysin asunnon heti eroa seuraavana päivänä ja pääsin muuttamaankin alle kahden viikon sisällä.

Chatrin kirjoitti...

Katri: kiitti. odotan vaan koko ajan, että pääsisin jo muuttamaan! Vielä parisen viikkoa pitää odottaa. nnnggh.