keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Empty Promises

Olen kokeilija-luonne ja tämän bloginkin aikana olen testaillut yhtä sun toista. Ikuisesti etsinnässä on muun muassa täydellinen ripsari ja superkosteuttava vartalovoide. Suurin issue taitaa kuitenkin olla hikiongelmat. Olen sitä tyyppiä, että hikoilen ilmeisesti vain ja ainoastaan kainaloista. Täten tarvitsisin myös jonkun supermegatehokkaan, mutta silti hellävaraisen, antiperspirantin. Kaikkea on kokeiltu, joista viimeisempinä kokeilussa ovat olleet kristallidödö, Laveran luonnondödö, Rexonan "mineraali"dödö sekä Garnierin "mineraali"dödö. (Ja kyllä, tiedän dödön olevan lyhennys deodorantista, vaikka osa mainitsemistani ovatkin antiperspirantteja. Minulle kun dödö on yleisnimi kaikelle kainaloon tungettavalle hienestoaineelle).

Kaikki edellämainituista on ihan sukkia! Kaikista huonoin oli Laveran dödö. Aika tasoissa hengailee kristalli ja garnier, vähiten huonoin oli Rexona. Näiden testausten lomassa olen aina siirtynyt takaisin käyttämään Doven Minimising Wild Rose roll-onia. Se ei ole täydellinen, mutta paras kaikista testaamistani tuotteista.

Olen kärsinyt tästä ongelmasta teini-iästä lähtien ja myös siitä asti olen etsiskellyt the dödöä. Teininä parhaiten toimi Biothermin ja Clarinsin roll-onit, mutta sitten nekään eivät enää tehonneet. Palmolivesta tuli kamalat allergiset oireet, myös joistain muista olen saanut hirveitä kutina ja kuumotus -tunteita. Triple dryta en ole tästä syystä uskaltanut vielä testata, entä jos se on liian myrkky?

Unelma olisi löytää alumiiniton, tehokas ja hellävarainen dödö, mutta eipä taida olla mahdollista.

Niin, ja ihmettelette varmaan, että mitä tuo Vichyn putsari tekee kuvassa. No, ajattelin varoitella teitä siitä, että älkää herranjumala menkö tuhlaamaan rahaa tähän 3 in 1 -tuotteeseen. Se on huijausta. Jos haluat saada pesukarhun silmät helposti, niin siinä tapauksessa osta tämä tuote – et tule pettymään. Muussa tapauksessa kierrä kaukaa.

I've tested some deodorants (and Vichy's cleanser), and they all suck.

16 kommenttia:

Sanna kirjoitti...

Oon kuullunna että apteekista saa jotain tosi hyvää dödöä. En kuollaksenikaan muista nimeä mutta appiukkoni joka on kova hikoilemaan niin käyttää sitä. Ei niitä merkkejä siellä montaa voi olla?

June kirjoitti...

Ylempään kommenttiin viitaten, apteekissa on kyllä supertehokkaita tököttejä joita minäkin olen kainaloihini tunkenut. Tosin omani on ainakin alumiinillista, en tiedä mitä kaikkea sieltä löytyy.. Estää hikoilun kyllä lähes täysin! Ainakin sieltä minne sitä laittaa, toki hien on pakko tulla jostain ulos mutta mieluummin vaikkapa selkä, kuin haisevat kainalot.

aini kirjoitti...

Mulla on kans hikikainalot, muuten ei hiki irtoa mutta kainaloista kyllä. Aika ärsyttävää kun pitää aina olla tarkkana ettei vaikka paitapuseron kans tuu hikilänttejä. Mä oon kyllä nyt vuoden ajan käyttänyt tota Garnierin "mineraali"dödöä ja se toimii suht ok mulla. Thank god, kolusinkin varmaan 20 merkkiä läpi ennenku löysin toimivan..

Sininen huvimaja kirjoitti...

Hei vaan, mulla on aina ollut sama ongelma ja kaverin suosituksesta kokeilin apteekin Absolut Torr-merkkistä dödöä.

Aluksi hirvitti tuotteen kuvaus: lopettaa hikoilun kokonaan, saattaa kirvellä parina ensimmäisenä käyttökertana jne... No, kyllä kannatti kärvistellä pari ekaa kertaa koska nyt voin käyttää mitä paitoja tahansa eikä tule hikilänttejä, hurraa!

Laitan tätä ainetta nykyään aika harvoin, kerran parissa viikossa, ja aamulla tavallista Doven stickiä ihan varmuuden vuoksi ja hajua estämään. (ilmankin pärjäis jos ei nyt hikilenkille lähde)

Eli jos oikeesti tuntuu ettei normaalit deot toimi niin kannattaa ehdottomasti ostaa tuota ja sanoo hikilänteille kainaloissa heipat.

Oho, kauhee mainospuhe... mutta tää oikeesti toimii!

Akissfromthepast kirjoitti...

mulla on ollut vuosikausia käytössä tuo kristallikivi. Tosin erimerkkiä kuin sinulla. Vivedan on muistaakseni se mun...olen kyllä ihan tykännyt. Triple dry pitää kainalot kyllä kuivina, mutta itselläni tuntui kaula sitten hikoavan ja selkä..että ilmeisesti jostain se sitten se hikikin pukkaa ulos.. luotan kyllä tuohon kristalliin.

Noora kirjoitti...

Mä käytän Rexonan Maximum Protectionia. Ohjeen mukaan se laitetaan edellisenä iltana ja annetaan vaikuttaa. Mä tosin laitan sitä ihan perus tapaan aamuisin. Ei ärsytä mun kainaloita ja pitää kuivana! Jeee!

I hate early mornings kirjoitti...

Käytin monta vuotta sitten vaihdossa olessani hajusteettomia Sanex-merkkistä deodoranttia ja se oli ihan mielettömän tehokas ja hyvä!
Jos muistan oikein sitä taisi saada ihan ruokakaupasta. Hintaa deodorantilla taisi olla muutama euro ja ostaisin sitä vieläkin jos täältä Suomesta löytyis.

nooruska kirjoitti...

Oletko kokeillut Apteekissa myytävää ruotsalaista ACOa? Se dödö oli yllättävän hyvää, Rexonaa parempaa ja mä oon hiostuvaa tyyppiä!

LauraR. kirjoitti...

Olimme miehen kanssa lomalla syksyllä Kiinassa ja sieltä tuli ostettua sitten perushygieenia tarvikkeita kun ei täältä viitsinyt raijata. Tulikin sitten löydettyä sellanen deodorantti että oksat pois! Se on ihan huippatavaraa, tosin, en yhtään tiiä mihin toiminta perustuu kun purkin kyljet on kiinalaisilla merkeillä kirjotettu. :D Täytyy varmaan lähteä tuon loppumisen jälkeen uudestaan Kiinaan hakemaan lisää...

Jostain muuten muistan lukeneeni että deodorantit toimivat parhaiten kun ne laitetaan edellisenä iltana ja annetaan kunnolla kuivahtaa.

Riehu kirjoitti...

kivasti kirvottaa kommentteja tää dödökeissi! :)
No mä hikoilen kans kainaloista aikalailla, enkä oo vielä löytänyt toimivaa dödöä. Kokeilin tota mainittua apteekin absolut torria joskus, mutta homma loppu siihen kun se alko kirvellä ja kutittaa niin paljon että piti juosta pesemään kainalot. mut jos ei oo yhtä herkkä niin ilmeisesti toimii, oon nimittäin kuullu muiltakin kehuja siitä.

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy kyllä sanoa, että itse tykkään tuosta Vichyn naamanpuhdistus "mömmöstä". Käytän Lumenen vedenkestävää ripsaria ja kyllä on meikit lähteneet...tosin jos tota laittaa naamaan ja hankaa sormilla ja sit vedellä huuhtelee niiin ei kyllä meikki irtoo silmistä. Huomasin, että ohjeita pitää noudattaa! Eli siis hierotaan kuivaan naamaan ja sitten pyyhitään kasvopyyhkeellä/vanulapulla pois...! Mutta joo, käyttäjiä löytyy moneenlähtöön joten myös mielipiteitä. Mutta tämä oli minun. :)

Chatrin kirjoitti...

Sanna: voipi olla juuri se triple-dry mitä en ole uskaltanut kokeilla..

bubble: pitäisi ehkä uskaltaa testata. harmi vaan kun mun kainalot on tosi herkät..

aini: ai sulle toimii toi garnier!? yksilökohtasiajuttujahan nää on. mun pitää vielä etsiä the dödöä.

Petra: absolut torrissa kauhistuttaa juuri tuo kirvely, koska kainaloni on herkät. täytyy miettiä. kiitos vinkistä silti! :)

akissfromthepast: mun kaks ystävää käyttää myös kristallidödöä ja niillä se toimii, mulla vaan hiki hais päivästä toiseen, joten ei väkisin ;)

Noora: tota mä oon miettinytkin, et vois testata. kerran se oli prismasta loppu, just kun olisin ostanut sitä. ehkä seuraavaks...

I hate early mornings: okei, eli ulkomailla ruokakaupoissa silmät tarkkana :)

Nooruska: Acoa en oo vielä testannut, kiitos vinkistä!

Laura: näköjään ulkomaat on siis vastaus ongelmaani, hih. Kiina on aika kaukana ;)

Riehu: joo, kivasti kommentteja! mä uskon, että mun kainalot ottais tosta itteensä. se Palmolive-kokemuskin oli aivan kamala, mun kainaloita poltti ja kutitti, hrr, en haluis sitä enää muistella.

Anonyymi: totta, mä haluan puhdistaa kasvoni sormilla, joten vanulappujen kanssa en jaksanut pelleillä. oma vika. Hyvä, että toimii sulla. Mä käytän jatkossakin BodyShopin E-vitamiini -sarjan putsaria, se toimii mulla parhaiten :)

Anonyymi kirjoitti...

Oon ite käyttänyt noin kymmenen vuotta apteekissa myytävää Batsin antiperspiranttia. Ei kirvele (edes vaikka ois just sheivattu kainalot), ei tuoksu, ei tahraa. Parasta!

Anonyymi kirjoitti...

Amwayn kuivadödö on myös tehokas. Plussaa on myös kun voi pukea het päälle, eikä tahraa. Itse vedän 1½ tunnin hikitreenit ilman tuoksuongelmia tuon kanssa!

Anonyymi kirjoitti...

Edellä mainittu apteekin Bats on kyllä aika aarre :)

Chatrin kirjoitti...

Anonyymi: yhellä kamulla toi Bats ei toiminut, mutta ehkä sitä vois silti testata. Onhan nää niin yksilöllisiä juttuja. Kiitos suosituksesta.

Anonyymi: missäs tuota Amwayta myydään? Kuulostaa mahtavalta!

Anonyymi: sinäkin Batsin puolestapuhuja, hmmm, täytyneepi testata.