maanantai 8. maaliskuuta 2010

Takuulla hyvää pastaa

Hyvät pastapaikat on harvassa, mutta olisihan se outoa, jos ei pastoihin keskittyneestä ravintolasta hyvää pastaruokaa saisi.

Spaghetteriasta sitä nimittäin saa. Alkuruoaksi rucola-tomaatti-mozzarella salaatti, minkä ahmin kuolemannälkääni alta aikayksikön.

Menojuomaksi talon viiniä, mikä maksoi muuten enemmän kuin alkusalaatti... Tiedän minkä seuraavan kerran jätän väliin.

Pääruoaksi hyväksi todettu Con formaggio di capra e salsa di pomodorina, suomeksi vuohenjuustospaghetti.

Ja pitihän se kuorruttaa vielä parmesanjuustolla. Lautaselle jäi vain herkkusienet, muuten se tyhjeni kastikkeita myöten, jotka patonginpalalla kaavin suuhuni. Jälkiruoaksi tilasin cappuccinoa. Kaupan päälle lasku, täysi maha ja hyvä & raukea mieli.

Onko teillä vinkata muita hyviä pastapaikkoja Helsingissä?

4 kommenttia:

Alma kirjoitti...

Ah, minkä näköistä pastaa! Nam nam nam!!!:) Tuossa on kaikki ne ainekset joista mä tykkään.

Chatrin kirjoitti...

Alma: oujee, oli ihan mielettömän hyvää. Slurps.

Riehu kirjoitti...

mä haluun syödä joskus ton annoksen. söisin myös ne herkkikset. :)

Chatrin kirjoitti...

Riehu: mennään anytime! Saat munkin herkkikset ;)